Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym zahamowac apetyt?

Polecane posty

Gość gość

Ciagle jem i jem, ne jestem gruba normalna sylwetka, uda grube fakt, mam 56 kg a wzrost 165. Jem i jem zjem nawet cala pizze a za jakies pol godziny znow bym cos jadla, czym pohamowac apetyt? bralam juz rodiole ale niezbyt na mnie dziala.

Gość gość
Jak nie jesteś gruba to w czym problem? Poćwicz, jedz zdrowsze jedzenie (najlepiej więcej białka i tłuszczy a mało węglowodanów, to pomoze uregulować gospodarkę insulinową i poczucie głodu) ale jedz do woli.

Gość gość
Rano błonnik (babka jajowata w proszku,do kupienia w zielarni) Pozniej sniadanko,po dwoch dniach stracisz apetyt.

Gość gość
gruba nie jestem, ale jak tak ciagle zre to te 2-3 kg przybieram, szczegolnie uda, brzuch i na twarzy. Blonnik rano a pozniej caly dzien nic??

Gość gość
up

Gość gość
wodę zatrzymujesz a nie tłuszcz przybierasz, jedz jak ktoś wyżej napisał mniej węgli to problem minie

Gość gość
a cos co daje uczucie systosci ale nie te tabletki co pozniej sie dziewczynom jakas kulka zrobila i musialy sie operowac.

Gość gość
ech dziewczyno, ja mam odwrotny problem, biorę leki, których skutkiem ubocznym jest jadłowstręt, zawsze byłam szczupła, ale teraz ważę 50 kg przy 170 cm i nadal chudnę, wszystkie ciuchy na mnie wiszą :(

Gość gość
co to za leki?:)mi by sie przydał jadłowstret

Gość gość
to dość silne leki na depresję, niestety jadłowstęt to nie jedyny skutek uboczny brania tych leków, więc nie polecam

Gość gość
a ja polecam guaranę w kapsułkach, brałam aby zwiększyć swą żywotność i wytrzymałość (praca dzień i w nocy, z małymi przerwami) smak kawy mnie obrzydza dlatego sięgnęłam po guaranę i wtedy odkryłam, przypadkowo, "efekt uboczny" czyli brak apetytu mimo wzmożonego wysiłku, brak uczucia głodu, czy to było zdrowe to nie wiem, wypruwać z siebie ostatnie flaki i to jeszcze na czczo

Gość gość
guarana nie powoduje ci przyspieszonego bicia serca? ja nie pije kawy wiec noje sie siegac po guarane...