Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROBIMY PROTEST JAK NA UKRAINIE

Polecane posty

Gość gość

Weźmy się w garść i wszyscy zróbmy jeden wielki protest !!! Walczmy o nasza Polskę!

Gość gość
jak na ukrainie? kupię proce i szklane kulki. postrzelam sobie do was :classic_cool:

Gość gość
Ja mówię serio... Jeśli będziemy dalej tak olewać to co rząd z nami wyprawia to będzie jeszcze gorzej! Nie ma na co czekać !

Gość gość
Polakom trzeba odebrać dosłownie wszystko, zgnoić ich i wymieszać z błotem, żeby wyszli na ulicę. Przecież nie na darmo jest powiedzenie: "Polak mądry po szkodzie".

Gość gość
Dokładnie. Dobrze mówisz gościu i to jest właśnie najgorsze..:(

Gość gość
na kogo głosujesz, a powiem ci kim jesteś

Gość gość
Protest o co? Masz jakiś konkretny plan czy tylko tak sobie bezmyślnie peplasz żeby sobie w ludzi "postrzelać"?

Gość BACHAAAAAAAAA
jestem za naprawdę! Ael nic z tego nie wyjdzie przecież ludzie ne chcą protestować. Takie protesty dzieją sie same wybuchają a nie są dlatego ze kilka ludzi sobie pisze na kafeterii

Gość gość
Protestujmy na wyborach.

Gość gość
nie zgadzam się na żadne protesty, nie ma to sensu a poza tym po pierwsze nie mamy Kliczki tylko Gołotę, po drugie w tym kraju tylko górnicy robią ostre protesty i rząd ich się boi a górnicy mają pełno kasy więc im się nie chce a po trzecie i najważniejsze zamiast walczyć ze złodziejstwem i korupcją lepiej skorzystać z dobrodziejstw Scheengen i wyjechać do Skandynawii, ulepszać Polskę to jak lakierować i klepać blachę w starym maluchu, nie lepiej przesiąść się do volvo, merca albo lamborghini?

Gość gość
... no i sami widzicie. Poza tym bez urazy ale u nas już niewiele takich mężczyzn jak Ukraińcy. Oni mają obowiązek wojskowy, potrafią walczyć. Mają wschodnią krew. A u nas Panowie albo w rurkach z partnerem albo spylają za granicę a ci którzy zostali to garstka coraz starszych narzekaczy.

Gość gość
To ustalmy jedną partie i w ramach protestu zagłosujmy tak, aby PO nie wygrało.

Gość gość
dokładnie ci obrotniejsi już dawno uciekli zostali geje starsi pijacy albo narzekacze.

Gość gość
PO i PiS to jedno i to samo

Gość gość
Ja wyjadę, ale kocham swój kraj i nie chcę, aby stracił swoją suwerenność. A skoro wyjadę to znaczy, że nie jestem gejem.

Gość gość
Po i pis... a innych ty nie znasz?

Gość gość
U nas ludzie sie przejmują Grodzkim i spaloną tęczą u nas sie dzieje dramat ale nie widac go bo ulice coraz piekniejsze ten dramat to zdemoralizowanie upadek obyczajów kryzys rodziny wymieranie kraju,.

Gość gość
:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Jaką suwerenność? Jesteśmy mało liczącym się województwem w UE. Korupcja tu jest powszechna, nawet kasę z OFE zajumali a miały być emerytury pod palmami. W tym kraiku złodziej na złodzieju i złodziejem pogania, kraj przeżarty korupcja i agenturą do szpiku kości, nie da się wyleczyć pacjenta o nazwie Polska, ten pacjent ma raka, hiv, marskość wątroby, jest ćpunem i pijakiem i choruje psychicznie, po prostu nie da się nic zrobić, lepiej się odizolować czyli wyemigrować. Niech się zagryzają miedzy sobą i sami utrzymują. :P

Gość gość
o własnie i na wszystko jest odpowiedź - cos ci sie nie podoba to wypad na wyspy. Nie tego chcemy ludzie nie chcą wyjeżdżać tu sie urodzili tu maja rodziny dom nei kazdy jest singlem lat 20 zebys ei tulac po swiecie.

Gość gość
na Ukrainie zgineli ludzie i g***o to dało bo niczego nie osiagneli, w d***e mam ten kraj zeby dla niego ktos ginął

Gość gość
Skoro weszliśmy to i możemy wyjść. Może być suwerenność dla ukochanego kraju?

Gość gość
wiesz - czytaj wiadomosci bo COŚ jednak osiągnęli. Jeszcze kilka tyg temu byłoby nie do pomyslenia. A mogą osiągnąć jeszcze więcej gdy [przedłuża majdan.

Gość A o co mam się bić
O zamianę stołków? Ukraina nie wie nawet o jakie g***o się bije. Ci co poginęli to zazwyczaj rocznik 93-95 czyli 20latki którym można wmówić wszystko :)

Gość gość
Wiesz że w Norwegii każdy urodzony tam obywatel ma prawo do emerytury nawet jak w swoim zyciu nie przepracował ani jednej dniówki? A ta emerytura jest 10 razy wyższa od średniej w Polsce? Wiesz że tak samo jest w Hiszpanii - każdy obywatel tam urodzony ma prawo do emerytury bez względu na staż? A co oferuje Polska? Praca za głodowe stawki przy najgorszych pracach. Pasą sie nieliczne uprzywilejowane sektory i urzędnicze biurwy. Prawie cały handel, media, banki, przemysł w rekach obcego kapitału. Otrzeźwiej. Ten kraik jest już dawno sprzedany i możesz tu być tylko robolem. Jak masz 60 lat to trudno ale jak mniej to po co skazywać dzieci na życie tutaj? Trochę troski o potomnych. Wyjazd to naprawdę racjonalna decyzja. Przy tej demografii i polityce i tak ten kraj zbankrutuje, lepiej być szczurem który zawczasu uciekł niż takim który się utopił.

Gość gość
Idąc twoim tokiem rozumowania ludzie którzy zostali w Polsce a nie wjechali są nieracjonalni? To nasz KRAJ ojczyzna tu mieszkamy to ci kotrzy wyjechali podjęli trudną decyzję ale nie powinno sie robic z tego przyjętej normy tylko działać u nas zeby cos zmienic

Gość gość
Nasz kraj? Przecież ci tłumacze że ten kraj został już dawno sprzedany. Tubylcy robią tu za murzynów.

Gość gość
POlacy wola uciec niz protestowac

Gość gość
no ale ukrainę też sprzedano Putinowi nas też ale można to zmienić tylko są działania żeby zabić patriotyzm to się widzi widze to ja a nie jestem starym dziadkiem tylko młodą osobą

Gość gość
Tak. We własnym kraju jestem niewolnikiem. Ale Rząd obecny jest jak oligarcha ukraiński... Ja tak nie chcę i nie głosowałem i nie będę głosował na Po. Marzy się mnie coś więcej niż tylko narzekanie, że wszystko sprzedane. Dlategotwierdzęże wybory powinny być co DWA LATA!!!!