Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nieudacznica nie mam nic

Polecane posty

Gość gość
a czemy pytasz

Gość gość
ja tez mam kota ale on ciagle spi

Gość gość
Jak masz 165cm i 62kg i pracujesz na kasie w biedronce to sie zenie:-)

Gość gość
haahahah, to nie ja, ja nie jestem autorka, chyba jej juz dawno nie ma, ja mam 170 wzrostu i 65 kilo

Gość gość
Tez moze byc:-) ale ja mam 50 i jestem nierob. Chcesz mnie:-)

Gość gość
haahah jestes jak ferdziu kiepski? hahah ale ja nikogo nie szukam hahahaah, tylko odreagowuje tu

Gość gość
ja mam 55 hahah to jestem stara juz

Gość gość
Acha:-) to poczekam na mlodom i bogatom:-)

Gość gość
Skoro masz 165 cm wzrostu i 62 kg wagi to nie jesteś gruba chyba nawet nie masz nadwagi ! Wystarczy jeszcze 5 kg schudnąć i będziesz miała super sylwetkę. Są osoby które dużo więcej warzą, mają nadwagę lub otyłość.

Gość Malinka444444444444444
nie jestes sama! mam podobnie: mam 25 lat nie mam faceta a jesli juz sie jakis trafi to na krotko, zlamie mi serce po czym dlugo nie moge sie pozbierac mieszkam z rodzicami nie mam pracy nie mam studiów (tylko matura) nie mam dzieci jestep typem samotnika mam tylko 2 bliskie przyjaciółki mam początki depresji mam wieczne problemy z cerą mam wadę wzroku(nosze oksy: :p jedynie co dobre to to, ze jestem w miare ładna z buzi i mam fajna figure bo jestem wysoka

Gość gość
Tez mam bryle, poczekam 25 lat i zenimy sie:-)

Gość gość
Wy jestescie totalnie tepi. Myslicie, ze jak ktos nie ma partnera to musi byc jak wybrukowany towar: stary, brzydki, grupy, niski, malo inteligentny itp. Jakby w zwiazku byly same piekne kobiety i przystojni mezczyzni. A tak wcale nie jest. I bardzo sie zdziwicie czasami same sa bardzo atrakcyjne osoby. Nie kazdemu udalo sie poznac kogos wartosciowego. A wiazac sie z byle kim nie ma sensu. Kiedys byl tutaj na kafe podobny watek. A jak ta dziewczyna napisala, ze w ostatnim czasie trafiali jej sie sami rozwodnicy, a ona takiego nie chciala. To nagle wszyscy zaczeli ja wyzywac, ze nie hce rozwodnika, jak tak moze, jak ma 30 na karku i takie wymagania. Tez bym w zyciu nie wziela sobie rozwodnika, na co i po co mi taki? Najlepiej zebym jeszcze pracowala na jego byla rodzine. Po moim trupie!!! I nie autorko wcale nie jestes nieudaczniczka. Wiem, ze w twoim wieku niektore Maja dzieci w wieku gimnazjalnym, ale to ni eznaczy ze ty tez masz je miec. W dzisiejszych czasach masz jeszcze troche czasu