Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angela92

zdradzona

Polecane posty

Gość angela92

Witam z facetem, bylam 6 lat ukladalo nam sie super,2 lata temu wyjechalismy za granice i zaczelo sie psuc. Jakies 2 miesiace temu postanowilismy odpoczac od siebie ja wyjechalam do Pl na miesiac w tym miesiacu napisalam mu ze chyba juz nie bd razem on strasznie to przezyl pisal ze sie zabije ze nie widzi sensu zycia.Prosil,błagał zebym wrocila. Nie bylismy 2 dni doslownie pozniej napisalam mu ze dam mu szanse. Wrocilam po dwoch tygodniach do Niego,na poczatku bylo dziwnie po dwoch tygodniach zauwazylam ze sie inaczej zachwouje jest milczacy,nic nie chce jesc. Wreszcie powiedzial mi ze mnie zdradzil odeszlam od Niego. Będac w Pl zrozumiałam że go naprawde kocham i on tez do mnie tak pisał cały czas że jestem najwazniejsza,że jeszcze kiedyś bd razem. Tak trwalo to do wczoraj,bo napisał mi wczoraj wiadomosc która mnie zszokowała napisał że oni probuja być ze sobą ale cały czas nie wychodzi i porownuje ja do mnie. Napisał że sypiał znią spotykał sie żeby zapomniec o mnie ale sie mu to nie udaje. Do mnie pisał wiadomosci ze kocha mnie ze jestem najwazniejsza a w tym czasie lecial do niej sypiał i cały czas pisał mi jeszcze kiedys bd razem... Jak można być takim człowiekiem tak sie zabawić uczuciami innej osoby.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować