Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma nieśmiałych facetów

Polecane posty

Gość gość

nie wierzę w to, a jak takiemu okażesz zainteresowanie, a on się tylko gapi i uśmiecha, to jest do tego niezainteresowany, mimo, że ma pryszcze i 30 lat na karku

Gość gość
Oczywiscie ze są tak samo jak kobiety :-D

Gość gość
ludzie mylą nieśmiałość z brakiem pewności siebie. niewiele jest nieśmiałych osób

Gość gość
tam p/i/e/r/d/o/l/i/s/z

Gość gość
czyżby? a ja jednak jestem, nawet jak kobieta mnie podrywała, przytulała, dawała buziaki, dotykała nie umiałem się do niej przemóc mimo iż mi się podobała, cóż to innego niż nieśmiałość?

Gość gość
brak pewnosci bardzo czesto idzie w parze niesmialoscia i oczywiscie ze sa bo sa jestem tego niestety przykladem

Gość gość
to miałes ja gdzieś, skoro sie do Ciebie przytulała, a Ciebie to nie ruszało, proste... nie każdy musi a tym bardziej nie kazdy powinien być maczo, ale te podstawowe sygnały normalny facet powinien wykazywać, jeśli kobieta mu się podoba, w przeciwnym razie ma ją głęboko gdzieś... nie rozumiem, jak można usiąść przy znajomej i siedzieć tak 5 minut bez słowa, i nawet nie zapytać, co slychac, albo co czyta (akurat czytałam książkę)... to poprostu olewka totalna... miał okazję się wykazać, wczesniej to ja zawsze zagadywałam, wczoraj chciałam dać mu szansę na jego krok, nie skorzystał, niech spada

Gość gość
jest to upokarzające dla nas kobiet, gdy się przemagamy, zabiegamy o faceta, mimo, że nie wypada, a im to wisi

Gość tłumaczenie wszystkiego wg
swoich odczuć jest zawsze najprostsze, tyle że rzeczywistość jest bardziej złożona ­ "ludzie mylą nieśmiałość z brakiem pewności siebie. niewiele jest nieśmiałych osób" jak w takim razie zachowuje się osoba niepewna siebie, ale nie nieśmiała?

Gość gość
nie wydaje się wam, że ten co przy mnie wczoraj usiadł, powinien zapytac, co czytam... znamy się, więc nie jest to ktoś zupełnie obcy, a on usiadł i zajął się czytaniem też... cham

Gość gość
21.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość to miałes ja gdzieś, skoro sie do Ciebie przytulała, a Ciebie to nie ruszało, proste... nie każdy musi a tym bardziej nie kazdy powinien być maczo, ale te podstawowe sygnały normalny facet powinien wykazywać, jeśli kobieta mu się podoba, w przeciwnym razie ma ją głęboko gdzieś... nie rozumiem, jak można usiąść przy znajomej i siedzieć tak 5 minut bez słowa, i nawet nie zapytać, co slychac, albo co czyta (akurat czytałam książkę)... to poprostu olewka totalna... miał okazję się wykazać, wczesniej to ja zawsze zagadywałam, wczoraj chciałam dać mu szansę na jego krok, nie skorzystał, niech spada Zaskoczyła mnie zrobiła to w chwili jak widzieli nas moi znajomi głupio się poczułem że ona tak przy wszystkich dlatego...

Gość tłumaczenie wszystkiego wg
trudno to ocenić, nie widzieliśmy tej sytuacji ani Was nie znamy. a problem z dogadywaniem się i z rozmijaniem wzajemnych oczekiwań mają nawet ludzie w związkach, także wiesz