Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchanted1998

Jakie LO w Krakowie polecacie dla...

Polecane posty

Gość Enchanted1998

przecietnej uczennicy? Szukałam na różnych forach, czytałam opinie innych ludzi ale wątki były stare i zazwyczaj ludzie pisali o takich "ścisłych profilach" a mnie interesują humanistyczne przedmioty ;) i wiele się pewnie zmieniło od tego czasu co ludzie pisali np. w 2008 r. ;) Szukam takiej szkoły, w której w miare dobrze przygotują do matury ale niestety z egzaminu będe pewnie miała około 130 pkt . Dodam, że jak chcę to potrafię się nauczyć ale jestem meeega leniem i z regóły mam 4. Nie chcę iść do technikum ani do żadnych zawodówek bo to jest dla kogoś, kto wie kim chciałby być w przyszłosci a ja jeszcze tak dokładnie nie wiem :D

Gość Enchanted1998
Błagam pomóżnie bo już niedługo muszę jakieś liceum wybrać a ja nie mam pojęcia jakie :(

Gość gość
XVI LO jest fajne. Jestem absolwentką i bardzo sympatyczni ludzie, w ogóle nie ma w tej szkole jakiejś patologii a chociażby w niedalekiej XI uczniowie potrafili na lekcjach ćpać maryśkę jak nauczyciel wyszedł. Agresji zero, agresję słowną spotkałam raz ale na ogół spokojna i fajna szkoła, nauczyciele też w porządku, choć niektórzy nudni