Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ws85l

KURS MAKIJAŻU PERMANENTNEGO BEAuty

Polecane posty

Gość ws85l

Połącz przyjemne z pożytecznym! Zgłoś się na Kurs Makijażu Permanentnego „BEAuty”. Zdobądź nowe kwalifikacje, Certyfikat Specjalisty Makijażu Permanentnego i szanse na zarabianie pieniędzy w cieszącym się popularnością zawodzie linergistki. Nasza Klinika Mikropigmentacji i Chirurgii Estetycznej BEAuty od wielu lat cieszy się popularnością i uznaniem Klientów. Jesteśmy jednym z najlepszych salonów w Hiszpanii . Masz pytania, masz więcej pytań , .... pisz lub odwiedz moją stronę www.beauty.interremi.com

Gość Micha00
Idźcie do Pani Aleksandry Góreckiej do Koszalina - bardzo profesjonalne kursy makijażu permanentnego. Światowym poziom.

Gość Juscia
A możesz coś więcej powiedzieć o tym jak wygląda taki kurs u pani Aleksandry Góreckiej? Drogo jest? Bo szukam czegoś właśnie dla siebie. Zawsze interesował mnie makijaż permanentny i jego wykonanie.

Gość kalinka00
Koleżanko wyżej ja byłam u pani Aleksandry Góreckiej na takim szkoleniu. Masz tam połączoną teorię z praktyką. Bez problemu przyswaja się wiedzę. Jest bardzo fajnie "podana" - no i koszty nie są duże.