Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do którego kraju byłoby najlepiej wyjechać?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad jakimś stażem zagranicznym (oczywiście żeby móc później zostać na stałe), tylko gdzie? anglia jest bardzo droga poza tym slyszalam że już nie tak fajna jak kilka lat temu, skandynawia raczej też sie juz przejadla zresztą nie znam języka więc odpada. w jakim kraju najlepiej byłoby szukać?

Gość gość
w zadnym z krajow Europy USA tez odpada

Gość gość
ja to bym nigdzie nie wyjezdzala w polsce jest najlepiej

Gość gość
Jedź na Ukrainę ;) Tanio i język nie trudny :D

Gość gość
Też się kiedyś nad tym zastanawiałam ale jednak bym tak nie potrafiła. Nie chciałabym zostawić wszystkich przyjaciół rodzinę i zaczynać wszystko od zera. W sumie polubiłam już moje miasto i nie uważam żeby gdziekolwiek indziej na świecie było lepiej :P nigdzie nie jest idealnie

Gość gość
Do nieba z tym, że przepustką jest czyste serce i sumienie bez skazy i to jest ostateczny cel naszej ziemskiej podróży bo dusza jest wieczna !!!

Gość Rudaaa1
Na staż na Twoim miejscu pojechałabym gdzieś, gdzie jest ciepło, gdzie możesz poznać miłych ludzi, np. Hiszpania, Portugalia, Włochy? Nie musisz znać języka, na pewno są miejsca, gdzie wystarczy sam angielski. Ale nie odważyłabym się zostać na stałe, to nie dla mnie. Za bardzo kocham swoje miasto, kraj i rodzinę (i utożsamiam się z autorem tego http://www.eioba.pl/a/4id3/wies-vs-miasto oraz przedmówcami) żeby jechać w nieznane. ;) Ale skoro czujesz, że tak będzie dla Ciebie lepiej to jasne, czemu nie. ;)

Gość senioritkalol
zgadzam sie z ruda, Hiszpania jest najlepsza!

Gość gość
Ameryka Środkowa, Costarica