Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1111222

mój mąż sie uzależnił ....

Polecane posty

Gość gosc1111222

Witam mój mąż sie uzależnił od czegoś podobnego od trawki !! Kazałam mu wcześniej wyrzucić teraz znowu kupił poradzcie co robic czy od niego odejsc ?? Ma jakies głupie wymowki ze nie moze zasnąć co byście zrobiły piszcie

Gość gosc1111222
ja nie jestem taka glupia jak on czy odejsc od cpuna bo mam juz tego dośc !!

Gość gość
powinnaś go w wspierać i jakoś pomórz mu wyjsc z nalogu zresztą trawka to nie koniec swiata

Gość gosc1111222
jak to chyba sa jakies ziolka i on to pali w lufce denerwuje mnie to ze znowu kupil i stracil pieniadze

Gość gość
lepiej niech pali normalną trawkę, a nie cos podobnego do trawki. Wszak czekolada lepsza jest od wyrobu czekoladopodobnego. Prawdopodobnie pali dopalacze, czyli zielsko nasączone chemią niewiadomego pochodzenia. Marihuana go nie zabije i nie zniszczy - dopalacze mogą.

Gość gosc1111222
no ale on twierdzi ze trawka tak nie działa na niego jak te ziółka i nawet mi nie chce podać nazwy!!!a jak by sie cos z nim stalo to lekarze nie wiedzą:(

Gość gosc1111222
ja nie chce patrzeć jak on leży naćpany tym:(

Gość gość
Współczuję Ci. Może pozew z Sądu Rodzinnego go otrzeźwi? Zawsze możesz wycofać.

Gość gosc1111222
ale on powiedzial ze moge sie wyprowadzic go to nie obchodzi :( juz narkotyk mu namieszał w glowie

Gość gość
nawet jeśli poda ci nazwę tego "ziółka" to i tak lekarze są bezradni. Chemia z dopalaczy nie jest jeszcze dokładnie opracowana, a wachlarz substancji co rusz się poszerza o nowe pozycje. Jakoś mniej się teraz słyszy o zgonach po dopalaczach od kiedy zniknęły "sklepiki". Gdzie on to kupuje?

Gość gosc1111222
nie wiem od jakiegos kolesia przez internet jest teraz zły bo powiedziałam rodzicom !! i nie chce odbierać telefonu ciagle sie kłócimy ja mam juz dość placzu chyba od niego odejde niech zdycha jak chce!!

Gość gość
powiem mu ze powiesz wszystko jego rodzinie, skompromitujez go w oczach wszystkich, masz dowody i w sadzie wygrasz wszystko puscisz go w skarpetkach bo nie jest wart chociazby Twojego palca u nogi skoro wybiera drugs a nie kogos kto jest u jego boku, chociaz dawno powinien go kopnac w to glupie, tepe dupsko

Gość gość
aha..dopiero przeczytalam ze juz powiedzialas rodzicom, mialas prawo a on skoro jest zly uwaza ze jednak nie wszystko co robi jest ok, gdyby to bylo ok nie krepowalby sie powiedziec sam rodzicom

Gość gosc1111222
ale ja powiedziałam swoim rodzicom a nie jego.. jego rodzicom pozniej powiem

Gość gosc1111222
nie to nie jest chyba herbata ja to raz sprobowałam po jego namowie i czułam się jak naćpana że wstać z łóżka nie mogłam!! i na drugi dzien zamulona jakaś taka byłam to jest tak ze po tym jest zwiekszony apetyt suchosc w ustach i pic sie chce jak duzo sie zapali to jest masakra!! on mówi ze jak jakiś gimbus to palił w skrecie to trafil do szpitala a jak sie pali 3 buszki to jest fajny stan i nic sie nie dzieje, ale jak nic sie nie dzieje jak zatruwa organizm!!

No to jak lubi to niech pali. Przecież krzywdy ci tym nie robi, sobie zapewne dużej też nie.

posłuchaj starego zrzędy. Moja żona była lekomanką. 10 lat z tym walczyłem. 10 lat piekła. Walczyłem,bo dla dzieci to zawsze matka. Teraz już bym się tego nie podjął. To jest piekło. Trawka ważniejsza niż rodzina? Chuj mu w dupę. Spierdalaj od niego bo tylko się zmarnujesz.

Gość gość
Mój też był uzależniony. Do tej pory spłacamy kredyt za leczenie w ośrodku. Ukradł naszej rodzinie kilka lat. Najpierw ćpanie, potem leczenie, wszystko podporządkowane ratowaniu taty. Po leczeniu pięknie nie jest, zostały dziury w mózgu dosłownie, stany lękowe, jakiś zanik logicznego myślenia, to już jest inna osoba. Nie było o co walczyć. Lepiej by nam było bez niego.