Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAZDROSZCZĘ UKRAIŃCOM

Polecane posty

Gość gość

nei wiem dlaczego... Oglądam ich od kilku dni jak są zjednoczeni. Wiem że to straszne co się u nich dzieje ale chciałabym żebysmy tez tak potrafiili Polsce zeby o nas pisały media na całym świecie i wogóle żebyśmy obalili TUSKA.

Gość gość
To jedź na Ukrainę i zamiast jedzenia jedz korzenie i ziemię, jak wrócisz, to też będziesz potrafiła tak jak oni

Gość piwosz po 10 piwach
Społeczeństwo polskie nie jest tak bardzo podzielone, jak ukraińskie. I to jest podstawowa różnica, dla której w Polsce nigdy nie będzie takiego mordobicia, jakie jest na Ukrainie.

Gość gość
Jak nie jest podzielone, normalni uczciwi ludzie nienawidzą was złodziei pozbawionych moralności, wstydu i sumienia, kłamców, łapówkarzy i malwersantów, jak dla mnie to powinniście wisieć 😠

Gość pomarzyć można zawsze
u nas jest dobrze, budujemy autostrady ;) ludzie coraz więcej zarabiają, opieka zdrowotna w pełni sił ;) podatki Donek obniża ;) druga Irlandia, słowny jest bo doprowadził do tego, złoty Chłop, co obiecał to zrobił :)

Gość on rzadzi
na opłaty nie wyrabiam wszystko drozeje podatki ceny energia czynsz niedlugo nawet na to nie starczy