Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FMD Działowski Marcin

Polecane posty

Gość gość

Firma oszukująca ludzi.Wygrywają przetargi, zaniżając makabrycznie koszta usług, co przekłada się na wynagrodzenia dla pracowników, których niestety nie otrzymują.Kontakt z firmą utrudniony, podsuwają ludziom angielskie umowy do podpisania, po czym na umowie jest że rozwiązanie umowy powinno nastąpić z tygodniowym wyprzedzeniem co w praktyce oznacza że zostaje się zwolnionym z dnia na dzień w trakcie pracy lub kilka minut przed jej rozpoczęciem czyli natychmiastowo.Mało tego, twierdzą że osoby które ich pozywają do sądu, nigdy w tej firmie nie pracowały....hmmm i tu ciekawa sprawa; to skąd Ci ludzie mają przez nich wystawione umowy.Wykorzystują ludzi i nie płacą im,zganiają winę na koordynatorów.Sprawa została nagłośniona i są wnioski zbiorowe przeciwko firmie FMD. I z tego co wiadomo to już w kilku miastach.Mało tego, na stronie Go...rk.pl notorycznie są usuwane komentarze na temat nieuczciwości firmy,pozostawiając same pozytywne opinie, wprowadzając w ten sposób przyszłych pracowników w błąd.

Gość gość
firma nastawiona na totalny wyzysk ludzi.Ty rób a my ci i tak nie zapłacimy i jeszcze cię zwolnimy i na szaro zrobimy.I tyle w temcie.

Gość gość
Wyzysk to mało powiedziane.To co wyprawia ta firma to przechodzi ludzkie pojęcie.Mam nadzieję że wreszcie ktoś mu się tak do d**y dobierze że do końca życia będzie żałował że tak ludzi poprzekręcał.

Gość gość
Już z kilku obiektów wylecieli...to już coś znaczy.

Gość Tokey
Pracowałem w tej firmie przez dwa miesiące, po czym z dnia na dzień zostałem wywalony z pracy,ja i kilka innych osób bez jakieś konkretnej przyczyny.Totalne bzdety choć to nie była prawda.Pieniędzy do dnia dzisiejszego na oczy nie ujrzałem i sądzę że już nie zobaczę(choć nadzieja ponoć umiera ostatnia i cuda się zdarzają)ale jak na moje przeczycie to nikłe szanse.Burdel w firmie jakich mało,kontaktu zero ale z tego co się dowiedziałem to i w kadrach...kadra się ciągle zmienia,więc czego tu wymagać że ktoś kompetentny odbierze telefon od Ciebie.Wysłałem nawet do nich pismo,no i oczywiście co, zero odpowiedzi.Jestem tylko ciekaw jak długo będzie im się udawało tak ślizgać.

Gość LidiaaP
taa może i wylecieli z obiektów ale wciąż jest pełno naiwnych obiektów gdzie nie sprawdza się co to za firma i jak ludzi wykorzystują.Takich jak FMD za kratki powinno się posadzić.

Gość polo5
Ta firma to jedna wielka ściema, pobierają dopłaty za ludzi na grupie inwalidzkiej a Tobie nawet grosza za pracę nie wypłacą.I gdzie tu sprawiedliwość! ! !

Gość gość
Czy tylko piszecie opinie i czytacie je czekajac az sie zdecyduja zaplaciv, czy chocby pit wystawic??? Ja zlozylam pozew do sadu pracy, sprawe rozpatrzono w 3 tyg. Mam nskaz zaplaty. Prxesle go do pfron aby pokazac ze pfron-owe pieniadze nie sa wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem. W przypadku braku zaplaty ide po klauzule wykonalnosci i do komornika. Czy sa osoby ktore robia cos aby pfron przestal im finansowac i zeby firma przestala istniec? Bo ja sama nie dam rady.

Gość gość
zamkna firme otworza na kogos innego i pod inna nazwa a i tak kasa bedzie szla do tego samego wlasciela i tyle im zrobicie.