Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiesda92

Nie chcę żeby Wera była dalej ze Szczurem

Polecane posty

Gość Swiesda92

nie rób mi tego, nie bądź z nim kochana.

Gość gość
kup trutke na szczury

Gość Buran92
Jest jeden mikroskopijny pożytek ze Szczura, przynajmniej trzyma Werkę przy sobie siłą swojej grawitacji i nie dopuszcza innych amantów. Lepiej że to jest on niż ktoś in cognito nie wiadomo gdzie mieszkający. Trochę tylko nieco lepsze mam samopoczucie ze znajomości miejsca zamieszkania i danych tego gościa. Tak więc Szczur ją utrzymuje przy sobie w rezonansie ale mnie to nie dotyczy, ja się będę starał być ponad to.

Gość gość
życie to nie koncert życzeń buraku. Ty dalej nie rozumiesz,że masz dać sobie z nimi spokój, bo chęci są tylko jednostronne? Co za debil

Gość gość
szczur must die

Gość gość
ciebie pedaly powinny w******* na oczach calej szkoly, tych dziewczyn i szczura.

Gość gość
ktoś kto z zawiści i zazdrości wymyśla partnerowi dziewczyny jakieś pejoratywne ksywki nie zasługuje na to by z tą dziewczyną być. Gnij w samotności cwelu. Z poważaniem Ruch Obrony Szczura

Gość Bajkonur92
Ja mu nadałem takie miano ponieważ jego fizjonomia mi przypomina gryzonia. Przecież nie będę tu o nim pisał po imieniu bo to żaden znajomy mój i z frasunku tak zostanie póki co. Jak będę z Werą razem to już zamkniemy rozdział tego osobnika na wieki i już się więcej o nim nie napomknę.

A chłopak pięknej nastolatki to myślisz, że lepszy? Niższy ode mnie o prawie głowę. Jednym strzałem bym go załatwił. Mąż pięknej mężatki cały siwy i z brzuszkiem. To przecież żadna konkurencja teoretycznie.

Gość Bajkonur92
Spotkałem się z Weroniką dwa dni temu. Znowu odniosłem porażkę, nie udało się jej wziąć pod włos. Matka mi powiedziała że nie mam co liczyć na to iż ona rozstanie się ze Szczurem, nawet nie mam szans być rezerwowym chłopakiem. Ale ja sikam na to wszystko. Przychodzę na maturę i rzucam do bitwy 'wszystko co posiadam'.

Gość Pluto Kuiper Express
Werciu zapraszam cię do swojego serduszka.