Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój gust dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

czy ja za wiele wymagam? czy sa jeszcze takie dziewczyny? ktore nie pala , nie pija , nie chodza po dyskotekach, sa szczere mile kochajace i wierne, lubia seks , maja poczucie humoru, nie robia sobie zdjec przed lustrem , najlepiej jakby ryjbuka tez nie mialy (22+lat)... gdzie takich dziewczyn szukac, to jest po prostu porazka co sie teraz dzieje jestem zalamany i nie mam pomyslu

Gość gość
i nie nakladaja kilo tapety...

Gość gość
kto sie zesral czemu tu tak capi

Gość gość
ja taka jestem w 100%, ale chodze na solarium 2x tyg, mam nadwage, nie mam znajomych ani pieniedzy, jestem dresiara, bo mam krzywe nogi chcesz mnie?

Gość gość
pewnie że były takie i są :) ale czesto facet rozglada sie za dyskotekowymi pannamiktóre szybko wykorzystaja

Gość gość
Z tym seksem wypaliłeś jak wiatrówki a to nie pasuje do ułożonej dziewczyny.

Gość gość
ha ten pajac chce ulozona ale lubiaca sex

Gość gość
ja wlasnie taka jestem, z tym ze mam chlopaka od 2 lat i teraz dopiero zaczyna mu przeszkadzac ze do znajomych nie wychodzimy (oczysicie chodzi o jego znajomych) nigdy jakos czesto sie z nimi nie spotykalismy. Poza tym on dobrze wie ze ja nie przepadam za chodzeniem do nich, czuje sie jakby mnie tam w ogole nie bylo, oni sobie rozmawiaja, smieja sie, maja wspolne tematy bo znaja sie od dziecinstwa a na mnie nikt nie zwraca uwagi i traktuja mnie jak powietrze. Moj chlopak tego nie rozumie ze zle sie czuje w ich towarzystwie, jak mam mu to wytlumaczyc ? Czasem mowie zeby poszedl sam, ze nie mam nic przeciwko a on sie obraza....

Gość gość
Takich dziewczyn jest bardzo dużo ale nie poznasz takiej przed monitorem komputera a wśród swoich znajomych http://niesmiali.net.pl

Gość gość
pasuje moze miec wszystkie te cechy i lubic seks po prostu...

Gość gość
ja taka jestem, ale zajęta i z fejsbukiem :P