Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja metamorfoza zobaczcie jak się zmieniła w ciągu 3 lat foto do oceny

Polecane posty

Gość gość
piękna jest! i motywująca. Siadam na rowerek i nie wp*****lam! Brawo :D

Gość gość
Zmienilas sie, tego nie da sie ukryc ale ladna nie jestes tylko zadbana i do tego wstawilas zdjecie z dobrym ujeciem. Nos masz fatalny, ale coz nikt sobie urody nie wybiera.

Gość gość
widac, ze sie wyrobilas ale tak naprawde teraz jestes sztuczna, farbowane, protowane wlosy, mega tapeta, tandetne miny i fotoszop

Gość gość
daj foto calosci przed i po schudnieciu

Gość Staszek91
Zazdrosne, grube żmije już syczą. :D

Gość gość
zmiana na lepsze oczywiście jest. Daj zdjęcie bez tej tony tuszu na rzęsach.

Gość gość
Co ja poradze ze dla mnie jesteś paszczurem, chciałaś wiedziec to piszę jak Cię widzę. Z taką morda to tylko pod tira.

Gość gość
Dziewczyna na wcześniejszym zdjęciu jest sympatyczniejsza i ma fajny wyraz twarzy, chociaż jest bez makijażu.| Ta na pózniejszych jest ciut wydrowata.

Gość gość
To normalne, z dziecka stałaś się dziewczynką, 3 lata to przepaść w tym wieku.

Gość gość
Cóż za gargamelki mają czelność krytykować w taki sposób autorkę, chyba widzą zagrożenie :D. Macie jakiś wyimaginowany typ urody, który w prawdziwym świecie w ogóle nie funkcjonuje, i którego nigdy nie będziecie w stanie osiągnąć, zwłaszcza z takimi cietymi pyskami. Widocznie wasz okres dorastania zakończył sie niepowodzeniem :D. Autorko, jesteś śliczna ale tutaj te żmije Cię potrują jadem do końca.. Cieszę się, ze udało Ci się przeprowadzić tak efektowną przemianę zewnętrzną i pewnie wewnętrzną.

Gość Mandarynka3
Bardzo wyladnialas gratulacje

Gość gość
ile wazysz teraz a ile wazylas wtedy? teraz wygladasz bardzo dobrze, tylko zainwestuj w lepszy tusz- rzesy wygladaja fatalnie, jak u taniej bazarowy.

Gość gość
no ale tutaj to już nie TY

Gość Mandarynka3
Oczywiscie ze tutaj tez to jest autorka

Gość gość
Teraz waże około 60 kilo wtedy ważyłam 82, 5 kilo :D A tuszu używam z astora jest świetny ja uwielbiam moje rzęsy :) Na wszystkich zdjęciach to ja tylko w tej chwili mam ciemny brąz włosy a jeszcze niedawno byłam ruda :D

Gość gość
to ona, polmozgi. patrzcie na nos, jest charakterystyczny

Gość gość
mozesz sobie uwielbiac takie rzesy, ale wygladaja one tragicznie :P serio, tylko dziunie po zawodowkach i laski dresow nosza takie grube, posklejane rzesy :O poza tym daje ci 7,5/10- tak trzymaj!

Gość gość
Ojojojoj, przecież chce znać nasze zdanie. Jeżeli przeszkadza jej to że nasze komentarze nie łechtają jej ego to mogła napisać "Komentujcie, ale pamiętajcie że przyjmuje tylko te pochlebne komentarze!". Nie mówię że jest brzydka, ale ten nos ją szpeci. Jest ogromny jak pyra. Zresztą nie od dziś wiadomo że za pomocą makijażu można zdziałać cuda bo nie ma kobiet brzydkich, są tylko te zaniedbane. Może niech autorka wstawi zdjęcie bez tony pudru który można by zeskrobywać dłutem i makijażu powiększającego oczy? Wtedy łatwiej będzie coś ocenić

Gość Mandarynka3
Nosek ma fajny, slodki jest. Co do rzes to jak sie przyrzalam to faktycznie za bardzo posklejane. Ale kreska nad okiem sliczna rowniutka mi nigdy taka nie wychodzi

Gość gość
w ten nos można z powodzeniem zakootasić

Gość gość
" Cóż za gargamelki mają czelność krytykować w taki sposób autorkę, chyba widzą zagrożenie smiech.gif . Macie jakiś wyimaginowany typ urody, który w prawdziwym świecie w ogóle nie funkcjonuje, i którego nigdy nie będziecie w stanie osiągnąć, zwłaszcza z takimi cietymi pyskami. Widocznie wasz okres dorastania zakończył sie niepowodzeniem smiech.gif . Autorko, jesteś śliczna ale tutaj te żmije Cię potrują jadem do końca.. Cieszę się, ze udało Ci się przeprowadzić tak efektowną przemianę zewnętrzną i pewnie wewnętrzną." Aha, czyli jeżeli ktoś mi się nie podoba to automatycznie muszę mu zazdrościć :D. Jak ktoś jest brzydki to tak to sobie tłumaczy, ale do rzeczy autorka jest przeciętnej urody i po umalowaniu nawet najbrzydszy kaszalot mógłby tak wyglądać. I bez przesady, przecież nie mówimy o jakimś nieosiągalnym kanonie piękna. Krytykujemy tylko jej ogromniasty nochal! A gdybyśmy faktycznie mówiły o jakimś niedoścignionym ideale to skrytykowałybyśmy każdy detal jej urody bo nie wygląda na typ modelki.

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
ładne usta pewnie lody robisz dobrze

Gość Nastrucja 123
Dla mnie zmiana fanastyczna, tyle ze uwazaj z makijazem, bo juz dajesz go sporo, wiec nie przesadzaj, bo to tak na granicy wyglądu d****arskiego, wiele dziewczyn w Polsce sie robi na d********* mi sie nie bardzo podoba jak np widac ze włosy farbowane, wolałabym zeby odcien wyglądał na b naturalny. Oczy sie pieknie uwydatniły, i schudniecie pomogło... Jak ci sie udało tak schudnac i w jakim czasie?

Gość gość
Wiem , że nie jestem idealna nikt nie jest . Rzęsy faktycznie czasami zrobie sobie za mocno tuszem to fakt . Pudru na tych zdjęciach nie mam ani troche jedyne co to brązer na policzkach pozdrawiam :D Jedyne co robie to kreske eyelinerem i tuszuje rzęsy , no i ten brązer :) A zdjęcia całościowe tą zdjęcia typowo ,, sesyjne'' więc musiałam miec troche ,,grubszy make up '' - wizja fotografa . http://zapodaj.net/f6dae1f506435.jpg.html Tu mam np : sam tusz lekko wytuszowane .

Gość gość
suuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!

Gość ladnie autorko
bylas takim pucusiem, a teraz no no...

Gość gość
Schudłam w 8 miesiecy 20 kilo :)