Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy standard życia wasz się polepszył czy pogorszył przy mezu

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
polepszył a czemu pytasz?

Gość gość
mi pogorszyl. przy nim nie mam nic.

Gość gość
pogorszyl

Gość gosc autorka444
u mnie tez pogorszyl.

Gość gość
Powiem tak, standard mieszkania i życia mi się pogorszył, ale to nie zależy od męża, tylko od jego rodziców. My z mężem pracujemy na to, żeby sobie ten standard znacznie poprawić. :)

Gość gość
Mój standard sie polepszył ale nie tylko dzięki mężowi ale dzięki nam obojgu.bo wchodząc w malzenstwo maz mial tylko auto a mieszkania dorobiliśmy sie wspolnie...wiec to byla tylko sila napędowa żeby zapewnić godne warunki życia naszej rodzinie ktora niebawem sie powiększy.sadze ze bez slubu byloby podobnie...

Gość gość
polepszył. mąż miał jakies tam oszczędności, swój samochód. ale ja po slubie tez zaczełam pracowac więc mam jakis wkład

Gość gość
cieżko powiedzieć. mieszkaliśmy ze sobą już na studiach. utrzymywaliśmy się sami. Nasza sytuacja polepszała się z roku na rok. Nie miało to raczej związku z małżeństwem

Ogólnie bardzo mi sie polepszyło przy mężu :) nie jesli chodzi o pieniądzę, ale pod każdym innym wzglądem mam teraz sto razy lepiej niż kiedy mieszkałam w domu rodzinnym :)

Gość gość
Pogorszył

Gość Liliputkowo
Hmmmm, ciezko powiedziec ... nalezalo by sie raczej zastanowoc co bym miala dzisiaj gdybym nie byla mezatka.... bo jak za maz wychodzilam to oboje wiekie G mielismy :P... razem do wszystkiego doszlismy :) Mamy podobne dochody, wiec mozna powedziec ze sie dorobilismy "pol na pol" ;) ... mamy duze mieszkanie wiec gdybym byla sama to pewno miala bym mniejsze, oboje mamy dwa samochody wiec pewno mialabym jeden...

Gość gość
Stanowczo polepszyl:):)Ja nie miałam praktycznie nic a on wszystko

Gość gość
pogorszył

Gość gość
pogorszyl i to znacznie

Gość gość
Polepszyl,mieszkalam z rodzicami i rodzenstwem w malej 50 metrowej klitce,teraz mieszkam w 500 metrowym domu,pracuje bo chce i cala swoja wyplate wydaje na siebie,poszczescilo mi sie,nie dosc ze maz ma kase to bardzo go kocham

Gość gość
u mnie odwrotnie u rodzicow mialam super jako nastolatka zylam jak krolowa jezdzilam gdzie chcialam zwiedzalam super ciuchy imprezy rozne sporty uprawialam od letnich po zimowe mialam pieknie urzadzony pokoj dobry sprzet jak na tamte czasy a teraz mam gowno maz zadluzony mieszkania nie mamy wszystko z wyplaty idzie na bierzaco bo mamy dziecko czasem sie zastanawiam czy kupic chleb czy owoce chodze w starych ciuchach robie za marne grosze facet pelno dlugow o ktorych nie wiedzialam ech zycie to nie bajka

Gość gość
chyba polepszył tak mi sie wydaje

Gość gość
widze,że większości się pogorszyło. Czyżby faceci w dzisiejszych czasach byli mało zaradni?

Gość gość
Faceci w tych czasach sa bardzo malo zaradni i trzeba ich prowadzac za raczke wszedzie. Bo sami nic nie zalatwia jak trzeba. Dlatego zawsze bede sama i nie potrzeba mi zadnego pasozyta.

Gość gość
:(

Gość gość
up up up