Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronikkkaa23434

Karta Real Payback , a wybranie punktów na stacji BP.

Polecane posty

Gość Veronikkkaa23434

Witam. Mam takie pytanie. Mam kartę Real Payback i 4100 pkt. Słyszałam, że do końca tego miesiąca te punkty przepadną w moim przypadku to ponad połowa. Dlatego chciałabym wybrać te punkty. Jako, że w Realu nie bywam to chyba najłatwiejszym sposobem wybrania tych punktów będzie zaplata nimi na stacji BP. Tylko czy tak można ? Czy jak dam komuś tą kartę to ktoś inny będzie mógł nią zapłacić, np. mój syn? Kartę też tą mam z tyłu nie podpisaną, także lepiej byłoby ją podpisać? Ogólnie 500pkt to 5 zł czyli ja mogłabym kupić paliwa za 40zł? Rozumiem, że tankuje za 40zł i płacę punktami?

Gość gość
??????????

Gość gość
Nikt nic nie wie ?

Gość gość
w realu może wymienić na bon, 100 pkt. = 1zł, 1000 pkt. = 10 zł, 4123 pkt. = 41,23 zł

Gość hers
Możesz, możesz koleżanko! Ja w ten sposób płaciłam za paliwo, mozesz spokojnie zalać zbiornik do pełna - część pokryć z punktów payback, pozostałą część kartą. Ktoś tam pisał, że nie można g***o prawda - zanim się coś skomentuje na forum wypadałoby najpierw sprawdzić potwierdzaną informację.. tak na marginesie Poza tym droga autorko na stronie payback o tym piszą, logując się tam możesz dowiedzieć się o ciekawych promocjach oraz zdobyć dodatkowe punkty :)) Polecam i pozdrawiam!!