Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się swojego imienia

Polecane posty

Gość gość
Fujaśne imie :O jakie chcesz mieć?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość viola jeszcze gorzej masakrycznie zmien to imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To bardzo ladne imie pochodzi z Wloch a Wiola tez bardzo ladnie usmiech.gif Ja mam na imie Boguslawa i tez kiedys nielubilam a teraz lubie. mieszkam za granica i ludzie lamia sobie jezyki ale mnie to nie interesuje . Nieraz nawet mysla , ze to meskie imie albo , ze to moje nazwisko, smiechu warte smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja pitolę, myślałam że jesteś Pelagią lub Kunegundą. Opanuj się. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Moja kolezanka ma na imie Miroslawa i tez nienawidzi swojego imienia smutas.gif Mowimy na nia Mira usmiech.gif A Wioletta to bardzo ladne imie usmiech.gif Pomysl sobie ,ze masz fajne imie i tyle ! 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A mój kolega ma na nazwisko Gołyusmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Już myślałam, że masz jakies kompromitujace imie, a to normalne imie, fakt ze nie jest za ładne ale normalne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] dziurawy gumofilc bożenki Rozumiem, że chciałabyś mi

Gość gość
Mielaem kiedyś taka dziunie wiole dobra w łóżku ale bez ambicji, bez studiów Tylko do łózka i nara

Gość gość
wzruszająca historia

Gość gość
mnie sie nie podoba imię Wioletta, ale miroslawa, bozena, boguslawa jest OK

Gość Kożelanka
U nas w szkole były jaja - był sobie jeden Kamil, taki jeden z większych kozaków w klasie, bogaci rodzice, wszystko miał itp. Nawet nie był jakiś najgorszy, ale wiecie... Pod koniec drugiej liceum wychowawczyni czytała dane ze świadectw, sprawdzała czy się nie pomyliła, a jak doszła do jego nazwiska to czyta : Kazimierz xxx. My wszyscy szok, w śmiech. Na szczęście kolegi w ten dzień nie było bo by miał przerąbane. Ale dopiero po 2 latach wyszło, że on ma na imię Kazimierz... Więc uwierz, ale są gorsze imiona.

Gość gość
Wiola to jak Samanta burdelowe imiona

Gość gość
Noooo ja też znam takie story chłopak na kolonii miał kuba a pod koniec okazałao sie że franciszek

Gość gość
wiole burdelki i ptalogoogia fe biedna dziewczyna :(

Gość gość
bieda z nędzą

Gość gość
Nie piszcie tak czesto jej imienia bo może jje być przykro. Imie do bani

Gość guminia
moja ośmioletnia córka chciała tak na imię , a dostała Natalia.

Gość gość
myjesz się ? bo każda wiola jaką znam to śmierdzielka i nieuk ale nie przejmuj się

Gość malczewskip
ość Noooo ja też znam takie story chłopak na kolonii miał kuba a pod koniec okazałao sie że franciszek 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość wiole burdelki i ptalogoogia fe biedna dziewczyna smutas.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość bieda z nędzą 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie piszcie tak czesto jej imienia bo może jje być przykro. Imie do bani 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] guminia moja ośmioletnia córka chciała tak na imię , a dostała Natalia. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość myjesz się ? bo każda wiola jaką znam to śmierdzielka i nieuk ale nie przejmuj się 123 gorzej z k***wką :D

Gość gość
Kojowe imie, zmien

Gość gość
Viola? jesteś tu jeszcze? rodzice skrzywdzili cię to pradwa jak zechcesz porozmawiać to przyjdź ja tez mam taki problem mam na imię andżelika przez dż :( :(

Gość gość
paskudne imie

Gość gość
o ajn gasz , laska nie łam się ja też mam brzydkie imię porozmawiaj z psychologiem

Gość gość
co za glupoty :( normalne imie nawet ladne , mnie sie podoba ci co radza zebys zmienila , niech sami ida do psychologa bo z nimi cos nie teges :)

Gość gość
ja tez wiola,tez sie wstydze swojego imienia,brzydkie

Gość gość
Bo to nie jest za ładne imie, i tak musi iść do psychologa