Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Doradźcie mi technika podrywu wymarzonej kobiety

Polecane posty

2 piękne mężatki, piękna nastolatka i do tego kilka innych które znam mniej, lub są tylko ładne. Obmyślamy taktykę na podryw. ­ Moją autorską taktyką jest taktyka na sępa (lub na hienę). Tzn. kręcę się koło mężatek, w miarę możliwości poznaje je na stopie koleżeńskiej, ale się nie spoufalam za bardzo, tylko pokazuję cechy alfa. No i tak czekam sobie jak któraś z mężatek się rozwiedzie, lub zostanie wdową. Co do małolat to właśnie nie mam za bardzo taktyki. Też się trzeba na pewno kręcić, tylko do zapoznania się trzeba jakąś okazję mieć. Co radzicie?

Gość gość
Masz zryty dekiel koleś :o

A dlaczego nie? Pracuję nad sobą i fizycznie i psychicznie i towarzysko i w każdej sferze są wyraźne postępy. Ostatnio sobie pożartowałem z jedną z tych pięknych mężatek. :)

ja ostatnio z******lem dziwke ZA MOJĄ KASĘ, to jest postęp a nie gadka z której nic nie ma, nigdy nie miałem problemów z gadaniem, a ty nieudaczniku myślisz że znajdziesz kobietę, jeszcze wierzysz że jak kobieta z tobą pożartuje to pragnie ciebie IDIOTA

Gość gość
Loooser dalej będzie gadał i słuchał A laski kto inny będzie ******.

Gość gość
naprawdę, człowieku, przestań robić z siebie frajera. idź na d****** z*****aj, a nie będziesz się bawił w jakieś podchody.

Gość gość
staszek, ile masz lat ?

Gość gość
Za was obu wstyd mi że też jestem mężczyzną . Żenada panowie .

Gość gość
i prawidlowo kobiety sa tylko do ******** dlatego gdy sie ma cisnienie a nie ma niczego pod reka to sie idzie zaplacic a reszte pieniedzy i czasu sie traci na wlasne przyjemnosci i pasje a nie fochy i wymagania jakiegos maszkarona :classic_cool:

A po co miałbym tam iść? Chcę być zakochany w dziewczynie, a ona we mnie. Spędzać razem czas itd.