Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnie ja

zapach pefrum damskich podobny do gucci gulity damskie

Polecane posty

Gość goscinnie ja

sa bardzo drogie , znacie jakies tansze podobne do gucci ?

Gość gość
avon city rush, ale trwałość już nie ta

Gość gość
wpisz sobie w google find similar perfume i będziesz miała różne stronki z różnymi podpowiedziami :)

Gość gość
Mam oryginalne i juz troche mi sie znudziły. Jeszcze ponad pół butelki mii zostało i chętnie się ich pozbędę :)

Gość gość
Mam do sprzedania bardzo dobre, nieznacznie różniące się od oryginału. Olejki produkowane przez tą samą firmę co oryginalne za około 40 zł. Ciekawi cię to?

Gość gość
Jeżeli byłabyś zainteresowana tymi za ok. 40 zł, napisz juliakosmetyki@poczta.fm dokładnie powiem, jakiej są firmy i odpowiem na wszystkie pytania, pokażę katalog.

Gość gość
Znów jakis oszust pisze. Nie mozna wyprodukowac za 40 zł perfumów które są warte 400 zł, tem kto w to wierzy jest na prawde bardzo naiwny. Zresztą co ja piszę wyprodukowanie, przeciez ten ktos podaje cene sprzedazy, czyli koszt produkcji to pewnie okolo 5-10 zł i w dodatku w chinach. Owszem za znaną markę mało się nie płaci, ale tez jakosc jest bardzo wysoka, trwałość i nietoksyczne składniki.

Gość gość
Produkcja perfum to złoty interes - te najdroższe są .warte naprawdę niezbyt dużo - płaci się za markę, opakowanie, czy reklamy....a