Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kt贸ry podk艂ad wybra膰

Podk艂ad revlon, rimmel, manhattan kt贸ry wybra膰

Polecane posty

Witam. Czy kt贸ra艣 z Pa艅 orientuje si臋 mo偶e, kt贸ry z tych trzech podk艂ad贸w jest ja艣niejszy, bardziej kryj膮cy? Og贸lnie kt贸ry jest lepszy. Mam cer臋 mieszan膮 w kierunku t艂ustej, niestety i potrzebuj臋 jasnego odcienia, oczekuj臋 te偶 dobrego krycia. Na mat nawet nie licz臋, jeszcze 偶aden podk艂ad sobie z moj膮 cer膮 nie poradzi艂... Podk艂膮dy, kt贸re chc臋 por贸wna膰 to: - Revlon colorstay nr 150 Buff - Manhattan Easy Match nr 30 Soft Porcelain - Rimmel Stay Matte(oczywi艣cie nowsza wersja) nr 091 Light ivory Revlon ju偶 u偶ywa艂am, natomiast chcia艂abym zasi臋gn膮膰 opinii od os贸b, kt贸re u偶ywa艂y kt贸ry艣 z pozosta艂ych lub te偶 wszystkie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
manhattanu nie mialam, ale juz lepszy revlon niz rimmel w kryciu, rimmel robil mi twarz taka rozowa :O

Udost臋pnij ten post

W zasadzie punktem odniesienia jest dla mnie revlon cs, czy pozosta艂e dwa s膮 ja艣niejsze, lepiej kryj膮ce? I ciekawa jestem trwa艂o艣ci, bo co do revlona to nie mam pod tym wzgl臋dem 偶adnych zastrze偶e艅. Ca艂y dzie艅 zostaje tam gdzie powinien ;)

Udost臋pnij ten post

Aha, czyli rimmel w tym odcieniu ma r贸偶owe tony... Niedobrze, jak 艣winka te偶 nie chc臋 wygl膮da膰 ;) I s艂abiej kryje... a ju偶 mia艂am go kupi膰. A kto艣 mo偶e zna wspomniany wcze艣niej podk艂ad marki Manhattan?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 0010
Ja uzywam Manhattam i jestem b.zadowolona:) Co ci szkodzi wyprobowac?

Udost臋pnij ten post

No nic mi nie szkodzi w zasadzie, pewnie go wypr贸buj臋 ;) w ka偶dym razie chcia艂am pozna膰 opinie innych os贸b :) bo je艣li np. Manhattan ma s艂abe krycie, to w og贸le odpada, mam niestety wiele do ukrycia :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 0010
No to idz do rossanna i skorzystaj z probek:) Ja lubie ten zwykly w tubce czarnej. Te w szklanych buteleczkach z dozownikiem sa beznadziejne. Te w malutkich sloichkach jak krmik, tez nie lubie, bo sa za suche. Probowalam roznych,ale jednak te zwykle sa najlepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 0010
* w sloiczkach jak kremik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
revlon :)

Udost臋pnij ten post

chodzi艂o mi o ten konkretny Manhattan Easy Match Make Up i on w艂a艣nie jest z pompk膮 w buteleczce. a ten w czarnej tubce ma bardzo jasne odcienie?

Udost臋pnij ten post

Mam 艣wiadomo艣膰, 偶e istniej膮 testery itd. ale ja jako艣 nie potrafi臋 z nich korzysta膰 :p potrzebuj臋 chocia偶by tydzie艅 偶eby oceni膰 czy podk艂ad si臋 dla mnie nadaje czy nie, dlatego jak szalona czytam tysi膮ce opinii w internecie :p sama nie wiem czy to co艣 wnosi bo ka偶da sk贸ra jest inna... ale mo偶e jak wi臋kszo艣膰 pisze, 偶e podk艂ad do niczego to co艣 w tym musi by膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Chyba si臋 skusz臋 jednak na ten Manhattan w czarnej tubce zamiast kt贸rego艣 z trzech kt贸re wymeni艂am :P Jako艣 mnie zaciekawi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 0010
ten w czarnej tubce ma bardzo duzo odcieni, ja mam piaskowy 80. O nie kupuj w takim razie tego w butelce. Jest za wodnisty , tlusty i slabo kryje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 0010
I jeszcze jeden minus tego w butelce, strasznie szybko sie zuzywa, a jednej piatej nie da sie juz wypompowac:)

Udost臋pnij ten post

Ok, dzi臋ki. Tamten odpuszczam ;) co do odcieni to wyczyta艂am 偶e ten najja艣niejszy w tubce wcale nie jest jasny...

Udost臋pnij ten post

a ten sand 80 to chyba jest najja艣niejszy odcie艅 ?

Udost臋pnij ten post

Pompki maj膮 to do siebie niestety, 偶e nie pompuj膮 wszystkiego do ko艅ca ;) ale ju偶 wola艂abym pompk臋 ni偶 ten go艂y otw贸r w revlonie, kt贸ry w nowej wersji jest tak g臋sty, 偶e trzeba si臋 namacha膰, 偶eby go w og贸le z opakowania wydoby膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to dalej ja gosc 0010 tylko zamknelo mi sie okno kaffe ;) Mam nadzieje , ze bedzie ten podklad dobry dla ciebie, bo jak juz mowilas,wszystko zalezy od skory.

Udost臋pnij ten post

To super, 偶e s膮 ja艣niejsze odcienie te偶, bo wyczyta艂am gdzie艣, 偶e s膮 tylko 4 kolory -.- ale skoro s膮 jeszcze ja艣niejsze to pojutrze biegn臋 po ten manhattan, taki jak Tw贸j tylko inny kolor musz臋 dorwa膰 ;) bo patrz膮c na zdj臋cia w internecie to ma 艣wietne krycie. Musz臋 go przetestowa膰. Dzi臋kuj臋 bardzo za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Revlon colorstay 150 buff. Rimmel jest bardzo ro偶owy, a manhattan w sumie nie wiem jakie ma tony ale napewno nie kryje tak jak revlon. Revlon ma 偶贸艂te tony i jest bardzo jasny, nie kupuj jasniejszego czyli chyba ivory, bo jest tak偶e r贸偶owy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelove_com_pl
Zapraszam na stron臋 z najlepszymi kosmetykami w atrakcyjnych cenach www.morelove.com.pl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka9991
Ja mia艂am przez d艂ugi czas podk艂ad revlon i by艂am zadowolona. Warto mie膰 odpowiedni p臋dzel do nak艂adania podk艂adu i innych kosmetyk贸w. Mi w oko wpad艂y p臋dzle Nanshy zobacz - 55. http://puderek.com.pl/pedzle-nanshy/1946-nanshy-gobsmack-glamorous-zestaw-5-pedzli-do-makijazu-twarzy-pearlescent-white.html My艣l臋, 偶e z pomoc膮 takich p臋dzli spokojnie mo偶na wykona膰 profesjonalny makija偶 w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabryska3
Pani w aptece poleci艂a mi podk艂ad kryj膮cy Dermablend korekta 3d na moje brzydkie blizny i krosty, to innego ju偶 nie u偶ywam bo ten idealnie kryje i matowi moja t艂ust膮 cer臋

Udost臋pnij ten post