Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choranaraka

SM padaczka co to moze być

Polecane posty

Gość choranaraka

Otóż martwie sie strasznie o siebie... mam 16 lat wole rodzicom nic nie mówić bo maja juz dużo problemów z moim zdrowiem tzn. Wykryto u mnie nowotwór kości. Mniejsza o to. Od pewnego czasu mam takie jakby zawieszenia na 10-15 sekund. Wyczytałam ze to może być padaczka dziecięca tzw. Napady małe. Mam zawroty głowy od rana jak szybko wstane i potem potrafię zasłabnąć ale bez utraty przytomności. Drętwieje mi prawa dłoń. W diagnozie przez internet wyszło że może to być SM sama nie wiem

Gość gość
Zarówno z googlowych jak i kafeteryjnych diagnoz wychodzą głupoty, a ty,jeśli faktycznie masz nowotwór kości to powinnaś o wszystkim informować lekarza. Nawet gdybyś go nie miała, powinnaś to zrobić. Nie chcesz mówić rodzicom - idź do lekarza sama.

Gość choranaraka
Łatwo mówić. Rodzice są załamani. Ja sobie tłumacze że z nowotworem da się żyć. Niedługo mam zabieg usuwania fragmentu kości z guzem więc podczas badań wyjdą moje inne problemy. Po silnej anemii zostały mi zaburzenia pracy serca ale o tym już dawno wszyscy wiemy. Miałam robiony rezonans głowy ale jest czysto. Chyba że coś sie rozwinęło przez 2 lata :(

Gość gość
przy chorobie nowotworowej czy anemii , złe samopoczucie , zawroty głowy czy zasłabnięcia nie są niczym dziwnym. ja myślę że to właśnie twoja choroba jest tego przyczyną.

Gość choranaraka
A to drętwienie dłoni

Gość choranaraka
Dzisiaj przeczytałam że to drętwienie dłoni może być przez ucisk nerwu łokciowego