Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kina1hwojs

Pytanie o samolot

Polecane posty

Gość kina1hwojs

Mam pytanie ! Parę lat temu leciałam samolotem i mam pytanie czy jest to możliwe ,że z samolotu od razu przeszłam do terminalu tzw przez tunel :) ( tak jakby myślę ,że będziecie wiedzieli co mi chodzi ) Co tak kojażę ,że w Warszawie to podjechaliśmy autobusem a w keflaviku to właśnie była takie coś .Czy tak mogło być bo jak to mówiłam siostrze to ona ,że to nie możliwe ! Banalne pytanie ale jednak chciałam się dowiedzieć czy tak mogło być czy pomieszałam fakty :)

Gość gość
Możliwe , po prostu mieli tam cywilizowane lotnisko Poczytaj w internecie o czymś takim jak: Rękaw lotniczy

Gość gość
W Niemczech tylko przez rękawy sie wsiada i wysiada

Gość gość
Chyba żartujesz, we Frankfurcie i Berlin Tegel standardem jest wysiadanie do autobusów.

Gość gość
Ja tak jak napisałam leciałam do islandi (keflavik ) :) Czyli można przejść z samolotu od razu do terminalu ? Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Tak, większość lotnisk ma rękawy. W szczególności duże lotniska. Nie wiem dlaczego ktoś pisze, że we Frankfurcie nie ma rękawów. Nie zdażyło mi się żeby nie było. Jak się wsiada to na dużych lotniskach czasami najpierw przesiada się faktycznie do autobusów i jedzie, jedzie, jedzie do swojego samolotu, ale wysiadanie zawsze przez rękaw.

Gość gość
oooo ch az rece opadaja , coraz debilniejsze pytania na tej kafejce . to jest taki problem wielki czy mozna czy nie ?? to gratuluje spokojnego zycia skoro masz takie tylko problemy . TAK MOZNA PRZEJSC Z SAMOLOTU DO TERMINALU BEZ JAZDY AUTOBUSEM !!

Gość gość
można przez rękaw a czasami i nogawkę ale ponoć niedługo to do samolotów będziemy się ... teleportować

Gość gość
Ja nie mogę nie można zadać już pytania ? O co ci chodzi jak nie chcesz to nie czytaj nikt cie nie zmusza ! A zapytałam bo z siostrą się dogadywałam o to własnie i chciałam się dowiedzieć :)

Gość julka10204
Można ! Ale nie wiem czy lotnisko w kelaviku ma coś takiego ale wydaje mi się ,że ma bo w tam jakimś konkursie na najlepsze lotnisko było na wysokim miejscu :) A może się ktoś orientuje w tym czy ma czy nie ?

Gość 67655
nie wiem czy ma

Gość gość
Ma, to jest bardzo wygodne na północy, bo tam są wiatry, deszcze, śnieg i nie trzeba wychodzić na zewnątrz. W Skandynawii to też jest standard. Dobrze to ktoś ujął "cywilizowane lotnisko". Nawet jak policzyć koszt tych rękawów, np. z 8 stanowisk, a w Polsce kupią może 8 autobusów. Być może to kosztuje podobnie, a wygoda nieporównywalna.

Gość gość
wiekszosc duzych lotnisk ma rekawy

Gość gość
A mam jeszcze jedno pytanie bo ten rękaw musi być dosyć długi prawda ? Bo samolot raczej nie podjedzie pod sam terminal :)

Gość kina1hwojs
zapomniałam dodać, że ostatnim razem jak pierdłam bąka w samolocie to chciałam otworzyć okno bo tak śmierdziało ale nei wiedziałam jak, jak to się otwiera ?

Gość gość
Wiesz nie musisz się pod mnie podszywać t tylko świadczy o twojej inteligencji :)

Gość gooo
autorko jak już to KOJARZĘ.

Gość gość
Dziękuje za sensowne odpowiedzi :)