Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciolka mnie wkurwia

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafi zrozumiec ze nie chce od nikogo pomocy, ze nie chce mi sie ze wszystkimi gadac. Zerwalam z moim chlopakiem i nie poinformowalam ja o tym. Zobaczyla tylko jak na facebooku zmienilam status. Od razu do mnie napisala. Powiedzialam ze nie chce mi sie o tym gadac. Ona na to ze pewnie, ze szanuje moja decyzje ale jesli bede potrzebowala rozmowy to jest do uslug. Od tej pory niby nie porusza tego tematu ale na sile stara sie mnie wyciagnac, do kina na koncert na impreze itd. Albo kupuje mi cos slodkiego zebym nie byla taka smutna jak to mowi. Wkurza mnie toooooo

Gość gość
to po co dajesz na fb wszystkie info o sobie

Gość panna kotta
Rzeczywiscie, strasznie wredna. Prowo :)

oddana przyjaciółka..to cię kara spotkała od życia. kobiety :O

Gość gość
Kurcze, mowie jej ze nie chce mi sie z nikim gadac. Juz tak mam ze lubie sobie poplakac w samotnosci.

Gość gość
K****, ona sobie moze byc taka szlachetna. Sama ma super chlopaka, jest mega ladna, lubiana. A dziwi sie mi, ze nie chce z nia isc na impreze. Ja podrywaja WSZYSCY WSZYSCY WSZYSCY a ja czuje sie jak ta brzydsza. Wylewam tu swoje zale, bo jej sie naprawde za dobrze wiedzie. Troche mam wyrzuty sumienia, bo ona jest lojalna wobec mnie i nigdy nie daje mi odczuc ze jestem ta gorsza ale ja sie i tak czuje w ten sposob;/

Gość gość
To jak ci nie odpowiada taka koleżanka to znajdź sobie jakąś brzydką grubą spaśniętą plotkarę która będzie miała cie gdzieś i obgadywała na każdym kroku jak ty teraz swoją... ale przynajmniej się dowartościujesz bo na imprezie będą podrywać ciebie...

Gość gość
Mogłaś od razu napisać,że nie chodzi ci o jej natręctwo chociaż dla mnie taka przyjaciółka to skarb.. tylko o to,że jej się lepiej w życiu układa niż tobie! Jesteś zazdrosna i tyle : ) I nie wiem jak możesz nazywać ją przyjaciółką skoro nie potrafisz nią być...chyba nie wiesz co to przyjaźń,a to bardzo duże słowo,ale widocznie tobie nie znane.

Gość gość
no, to ze to twoja przyjaciolka to widac od razu, szkoda ze ty nie jestes jej przyjaciolka....taka wredna jędzowatą żmiję mieć przy sobie i uwazac za przyjaciolke to najgorsze co moze czlowieka spotkac :(

Gość gość
zgadzam się z osobą powyżej ; )

Gość gość
najwazniejsze zeby zmienic status na FB ;)

Gość gość
zobaczysz ze dzięki tej nachalności szybciej się pozbędziesz doła, ciesz się, ze masz taka przyjaciolke.. a jak Ci nie pasuje to znajdz sobie jakas chamska pasztetowke i z nia trzymaj sztame

Gość gość
haha uwielbiam takie tematy ... jap/ier/dole