Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny bol glowy

Polecane posty

Gość gość

Witam! Czy moze sie ktos wypowiedziec?Otoz mam straszny bol glowy ,nic nie pomaga.Bol trwa przez krotki okres czasu, najbardziej na skroniach i czole, glowa nie jest goraca, czuje w uszach laskotanie.Co to moze byc?Czy moga to byc jakies owsiki albo lambrie?Juz sama nie wiem.

Gość informatyk_wlkp
Kłuje? zatoki

Gość gość
ile czasu trwa bol

Gość gość
Bol trwa kilka minut, nie jest on klujacy raczej pulsujacy bardzo mocno.Jak sie pojawia musze sie polozyc najlepiej z zimnym okladem, czasami pogarsza mi sie wzrok ale tylko nachwile, podczas gdy czuje skronie, przy kazdym ruchu glowa czuje bol

Gość gość
Puls, cisnienie?

Gość gość
wysokie ciśnienia albo napięciowy ból głowy (od stresu)

Gość gość
Nie mam cisnienia, troche stresu ale nic specialnego.

Gość gość
poczytaj o migrenach, a ile masz lat

Gość gość
Wygląda rzeczywiście na migrenę.

Gość gość
Mam 19 lat

Gość gość
moze zaczely ci sie migreny, musisz isc do lekazra i miec leki by podczas takiego ataku miec leki bo nie wytrzymasz z bolu, a moze bedziesz miala okres co ?

Gość gość
przed okresem albo pogoda albo zbyt duzo komputera. powodem moga byc: oczy cisnienie hormony

Gość gość
pisze bo moja corka ma 19 lat, cierpi na migreny, ibuprom nie pomagal, pomagala Solpadeine dwie naraz rozpuscic, teraz Saridon pomaga, solpadeine bardzo pomagala ale ohudna w smaku, w rosmanie sa plastry chlodzace za 5 zl, do skroni czy czola przykleic, corce pomaga tez mozno zawiazana chstka na glowie

Gość Amiga87
Jakie owsiki, lamblie dziewczyno.. w głowie? :-) Migrena, zatoki.. nerwobóle, nerwica lękowa - opcji jest sporo.. Stawiam na zatoki i nerwicę, ot tak, strzelam poprzez intuicję. :-)

Gość gość
stawiac to ty mozesz na wszystko a powodow bolow glowy jest wiele, ty nie jestes lekarzem ze stawiasz na zatoki

Gość gość
nie bierz żadnych lekarstw! nalej pół szklanki zimnej wody ( kranówka) następnie weź kromkę chleba oderwij z niej 5 kawałków ok 1cm i wrzuć do szklanki, nie mieszaj! odczekaj nie dotykając szklanki. Po tym czasie środkowy palec zegnij i tak zgięty umieść w szklance, po wyjęciu nie strzepuj tylko przyłóż do lewej strony czoła przesuwając do prawej strony czoła i z powrotem do lewej, czynność powtórz 3 razy za każdym razem zamaczając zgięty palec w szklance. Ból minie w ciągu 15 minut, zazwyczaj szybciej.

Gość gość
udaj się do dobrego neurologa i nie odwlekaj z tym: ] ja kiedyś mialam dziwne bole głowy tyłu, udałam się do lekarza http://walentynykaneurologgdansk.pl/ myślałam ze skonczy się na jednej wizycie, ale niestety było ich pare – naszczescie mnie wyleczyły