Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze kobiety po porodzie też są szersze

Polecane posty

Gość gość

Moja żona urodziła 2 miesiące temu i od tego czasu nie ma już dobrego seksu między nami. Zauważyłem pewne braki nie tylko w wyglądzie ( zresztą to jest jeszcze do zaakceptowania ) ale przede wszystkim we współżyciu. Jest tam luźniejsza i przez to rzadziej uprawiamy sex, nie ma już tej przyjemności. Czy to z czasem mija? Czy można jakoś temu zaradzić. Wcześniej byliśmy super dopasowani a teraz sex stał się dla mnie niezbyt miłym obowiązkiem. Dodam, że nasz staż małżeński to 2 lata, a wcześniej byliśmy ze sobą 7 lat.

Gość gość
Trzeba było załatwić jej cesarkę, ale pewnie nie miałeś nawet na to, więc cierp.

Gość gość
Po ok roku bedzie jak wczesniej,wyluzuj to dopiero 2 miesiace

Gość gość
bzdura! nigdy nie bedzie jak wcześniej. po roku współzycia po prostu człowiek zapomina jak bylo wczesniej. Jedyna pociecha- bedzie lepiej niz jest, ale pochwa po porodzie NIGDY nie wróci do stanu sprzed. jest to niemozliwe, nierealne i wbrew jakimkolwiek prawom fizyki. oczywiscie nie tu na kafeterii... tu wszystkie są ciaśniejsze niz przed a niektórym to prawie błona dziewicza odrasta :D Radzę lekarza spytać a nie kafeterianek. Ewentualnie swojego ojca ;)

Gość gość
POST PLATNY:O I TYLE W TEMACIE

Gość gość
Niech moczy w occie to jej się skurczy .

Gość gość
Albo ty masz małego :D

Gość gość
A czego Ty się spodziewałeś? Kurcze to weź znajdź sobie kochanke albo powiedz to swojej żonie ciekawe jak się poczuje że piszesz tutaj zamiast z nią na ten temat rozmawiać !

Gość gość
On zonie powie, ze jest ciaśniejsza niz przed żeby jej nie urazic, po czym ona będzie kolejna naiwna kafeciarą, która się bedzie podniecac, ze poród nic nie zmienił ;P Tak działa ten mechanizm :D Autorze nie stac Cie było na cc to daj na porządnego chirurga plastycznego... lub pogódź sie z tym

Gość gość
Mi gdyby facet powiedział, że jestem luźna po porodzie i że nie ma z tego przyjemności to pozostała by Mu tylko i wyłącznie ręka :P

Gość gość
No i dlatego facet prawdy nie powie ;p hehehehe :D

Gość gość
Bo boi się, że zostanie Mu tylko renia ręczkowska ! Taka prawda ! wiadomo, że zawsze po porodzie coś się zmieni .

Gość gość
A może powinieneś spróbować czerpać przyjemność z dawania przyjemności żonie. Zamiast skupiać się na tym, że jest luźniejsza, skup się na urozmaiceniu waszego życia erotycznego. Biedny miś ma za małego i reglamentuje żonie sex, żeby ją ukarać za waszą wspólną decyzję o dziecku. Unikanie seksu sprawi, że oddalicie się od siebie, chcesz żeby łączyło was tylko dzieko?

Gość gość
Po pierwsze jeśli związek trzyma się 9 lat głównie na sexie i sex jest najważniejszy to współczuję autorowi tematu (i jego rodzinie niestety),a po drugie ja również urodziłam dziecko (kazałam mojemu czekać na powrót do współżycia coś koło 6 miesięcy więc autorze inni mają gorzej:))) i jedyną uwagą jaką usłyszałam było że nie ma żadnej różnicy,więc nie pisz bzdur kolego.

chyba pomyliłeś dział, bo tu faceci nie siedzą z reguły :O idź się skarżyć gdzie indziej. I kup sobie pompkę dla wacka, może coś zdziała :D

Gość gość
Sciema A polog?

Gość gość
Dziwne,bo ostatnio jak mi polozna robila cytologie to myslala ze rodzilam przez cc nie poznala ze rodzilam sn,wiec nie przesadzajcie,moze za to geny sa odpowiedzialne bo po 30 kg na plusie w czasie ciazy nie mam sladu oraz ani jednego rozstepu i obwislej skory

Gość gość
a nie mówiłam, że na kafe wszystkie ciasne po porodzie jak dziewice? :D hahahahahaha :D I połozna nawet się nie zczaiła :D Autorze tu porady konstruktywnej nie zaznasz- to kafeteria ;)

Gość gość
Hahah, b ędzie jeździł na ręcznym jak mu nie dacie bo urazi mówiąc, że jesteście luźne??? Bzdura. Predzej znajdzie sobie kochankę! Mój tak zrobił a mnie wciskał kit że nic się nie zmieniło! Masakra. Faceci to swinie.

Gość gość
Ja nie wiem, po porodzie miałam tam luźniej przez więcej jak pół roku, potem wejście do pochwy luźne (ciągle niestety), ale w środku było tak jak przed. W tej chwili jest ciaśniej, ale tylko dlatego, że jestem w ciąży. Tzn od momentu zajścia w ciążę jest ciasno. Jednak boję się, że teraz po 2 dziecku będzie dużo luźniej :/

Gość gość
A ja uważam że to bezczelność mówić takie coś i się żalić kobieta przez 9 miesięcy nosi dziecko potem przeżywa okropny poród a facet jeszcze jakieś żale że za luźno trzeba było kupić sobie lale albo nie decydować się na dziecko idioto

Gość gość
moja po porodzie jest szersza w barach, siła jej poszła bo teraz na klatę wyciska 150 kilo, musiałem jej też kupić nową brzytwę. No i jajca ma większe

Gość gość
od razu widać że ten topik napisała jakaś zakompleksiona mamuśka po cesarce.

Gość gość
bzdura! nigdy nie bedzie jak wcześniej. po roku współzycia po prostu człowiek zapomina jak bylo wczesniej. Jedyna pociecha- bedzie lepiej niz jest, ale pochwa po porodzie NIGDY nie wróci do stanu sprzed. jest to niemozliwe, nierealne i wbrew jakimkolwiek prawom fizyki. x oczywiście że to prawda. po roku wszystko wraca do normy.

Gość gość
do autora moja żona rodziła dwa razy SN, jestem z niej dumny że dala radę i nie poszła na łatwiznę jak niektóre kobiety decydując się na cc. dwa m-ce to jeszcze krótko, po pól roku będzie bez róznicy. Przynajmniej u nas tak było. Seks daje mi tyle samo radości co przed ciążami.

Gość gość
Temat zalozyla jakas zrozpaczona cesarka, zazdrosci tym co rodzily sn ze urodzily jak prawdziwe kobiety a nie jak c***a przez cc.

Gość gość
C i o t y

Gość gość
Cóż, facet, teraz zaczą wychodzić twoje braki :D Miałeś małego i dziś to odczuwasz. Tyle w temacie.

Gość gość
Moja pochwa jest mniejsza, bo w trakcie ciąży się opuściła, więc po porodzie (miałam cc) jest zdecydowanie ciaśniej. Nie wiem jak by to wyglądało po sn. Ale ja nie jestem zadowolona, bo w niektórych pozycjach odczuwam ból, bo obecnie członek męża jest za duży. A kiedyś byliśmy idealnie dopasowani. Jestem 4 lata po porodzie, byłam u kilku lekarzy i twierdzą, ż enie ma sensu robić plastyki, bo macica nie opuściła się jakoś znacznie, to raptem 2-3 centymetry. Ale dla mnie to dużo niestety.

Gość gość
Ja też jestem po cc i szału nie ma tzn.nie jest tak jak przed ciążą.Pocieszam sie że po sn byłoby gorzej ale to nie powód żeby obrażac kobiety po sn.Dziewczyny jak chcecie mieć ciasne to wogóle nie zachodzie bo sama ciąża juz rozluznia pochwe bo itrzymuje caly cieżar.