Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze kobiety po porodzie też są szersze

Polecane posty

Gość gość
Niestety ale to prawda,rozciachany brzuch i jeszcze luzy na dole :(

Gość gość
Trzeba było pogadać z położną żeby po episotomii założyła dodatkowe szwy... proste?

Gość gość
hahahaha jakie bzduuury tu wypisujecie:))) ja jestem po jednym porodzie naturalnym i po cesarce (nie tak dawno) i powiadam wam nie ma żadnej różnicy,nic kompletnie się nie zmieniło,luzy????jakie luzy ???to nie mechanika pojazdowa tylko elastyczne ciało,no ile poród trwa?parę,paręnaście godzin i ta chwilka miała by niby na stałe rozluźnić tak elastyczną tkankę???no padłam,takich pierdół jak na kafe nigdzie człowiek nie przeczyta:)))

Gość gość
a moj to powiedzial ze jak urodze to on chyba se znajdzie kochanke bo zapewne przestane sie nim juz interesowac(w lozku)bo bede sie skupiac bardziej na dziecku.... typ 27 lat. skur****syn

Gość gość
up

Gość gość
Ja sie rozluźniłam, ale dopiero po porodzie przyszedł czas na pierwsze orgazmy podczas stosunku. Coś za coś. :/ Urodziłam sn dwoje dzieci, w odstępie 6 lat. Wydaje mi sie, że każdy poród wpływa na kobietę tam na dole. Moje dzieci nie były duże, ważyły po 2800 g, porody nie były ciężkie, faza parta trwała może z 15 minut, a i tak czuję różnicę. I mój mąż też, na pewno, chociaż nigdy się nie przyznał. Uznałam jednak, ze to normalna kolej rzeczy i trudno, na seks nie narzekamy, nic przecież nie poradzę, że tak się stało. Ważne, że dalej się kochamy i mamy dwoje kochanych, wspaniałych dzieci. Seks daje mi dużo satysfakcji i przyjemności, mojemu mężowi też. Jakie znaczenie ma szerokość pochwy to ja nie wiem, moim zdaniem jak ludzie czują w stosunku do siebie fizyczne pożądanie to będą robić to tak, żeby było przyjemnie każdej ze stron.

Gość gość
Brawo za wypowiedź dla tej Pani nade mną.

Gość gość
ja rodziłam 2 tygodnie temu. jestem zadbana, robię specjalne ćwieczenia miednicy, brzucha i na krążenie oraz kegla od 1 dnia połogu. Nie mam już brzucha, zero rozstępów i wróciłam do wagi sprzed ciąży. Ale tam na dole jest nie za fajnie :( samo wejście wygląda gorzej, wszyscy namawiali mnie na sn nawet mąż mimo że ja chciałam załatwić sobie cc. Dałam się jakoś omotać presji otoczenia. Urodziłam dziecko ponad 4 kg (na usg pokazywało 3,3). Nie wierzę że po takim porodzie będe tam taka sama. Drugie dziecko TYLKO CC. A potem jeżeli będe miała jakiekolwiek objekcje do siebie tam na dole na 100% robię plastykę pochwy. Mam to szczęście że mnie stać, ale współczuje wielu kobietom które nie mogą sobie na takie coś pozwolić.

Gość gość
?