Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsza wegetacja w UK czy w Polsce

Polecane posty

Gość gość

??????

Gość gość
Gdybym miala wegetowac, to juz bym wolala w Polsce, bo chociaz moglabym liczyc na talerz zupy i dach nad glowa u rodziny.

Gość gość
Wegetacja w Polsce życie w Anglii

Gość gość
UK rozni sie tylko tym od Polski ze w Polsce prawie nikt nie ma kasy w UK wszyscy. To wiec jesli jedyna rzecz jakiej brakuje ci w zyciu to kasa to idealne miejsce. Po prostu UK to nie miejsce do zycia tylko do oszczedzania kasy zupelny brak znajomych, ludzi do poznawania (rodacy tutaj albo chleja na potege to nawet nie warto poznawac albo maja wlasne zycie i nie chca nikogo poznawac :) czesto rozlaka z bliskimi. W Polsce za to znajomi swietne imprezy swietne kobiety i życie od pierwszego do pierwszego matrwiac sie czy ci starczy:) Cos za cos tak to mozna ujac. Choc jak widzialem mlode polskie pary tutaj zyjace to zal bylo na to patrzec taki poziom zycia mieli :) Slone paluszki zero wychodzenia z domu wylacznie praca dom :)

Gość gość
To przykre ze masz takie doswiadczeńia naprawde ...z jakiego środowiska jestes to moge sie spodziewać ... Imprezy i ogólnie pustka w głowie. Ja mam w uk bardzo ciekawe zycie ponieważ mam tez ciekawe zainteresowania i nie kumpluje sie z towarzystwem co chleja ani w Polsce ani w Anglii. Mam inny styl I zycie tu bardzo mi odpowiada.

Gość gość
Ani tu ani tu