Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość111

Wyznanie miłości.

Polecane posty

Gość gośćgość111

Witam chciałam się wygadać i poradzić bo nie mam kogo. A wiec od jakiegoś czasu podoba mi się facet. Ostatnio zaczęliśmy więcej czasu ze sobą spędzać do tego doszedł kontakt na jednym z portali społecznościowych. Zakochałam się w nim,nie mogłam już tego wytrzymać i powiedziałam mu o tym. Jego reakcja była naprawdę super.. myślałam ze będzie chciał się mnie pozbyć. Między nami jest spora różnica wieku. Doszło między nami do kilku pocałunków,ale teraz nie wiem co o tym myśleć. Jak ze sobą piszemy to ja częściej zaczynam rozmowę niż on. Nie chcę żeby to się skończyło a nie wiem jak walczyć.

Gość gośćgość111
Proszę powiedźcie mi co ja mam robić.. Naprawdę jest mi źle z tą sytuacją. I nie mówcie że muszę się odkochać bo to nie jest proste.

Gość gośćgość111
!!

Gość gość
To go rozkochaj w sobie na calego:-) wtedy zacznie mu zalezec,i sam bedzie sie prosil o kontakt..wykorzystaj cala swoja kobiecosc,atrakcyjnosc:-) oczaruj go soba, dzialaj na zasadzie mila,obojetnma mila obojetna..on nie moze wiedziec ze tobie tak zalezy bo nie bedziesz juz w jego oczach taka atrakcyjna..pamietaj ze zakazany owoc smakuje najlepiej. Masz byc takim pieknym owocem ktory mu sie nie pozwoli szybko schrupac,baw sie nim tylko z wyczuciem..przyciagaj,odpychaj..to go bedzie krecilo bo nie bedzie mial pewnosci ze ma cie w swojej garsci..:-) polecam przeczytaj ksiazke ,,dlaczego mezczyzni kochaja zolzy'' postepujac zgodnie z zasadami tam napisanymi zdobedziesz go i sprawisz ze juz ci nie ucieknie:-)

Gość gośćgość111
To generalnie dobra rada. Kiedyś tak zrobiłam to zadał mi pytanie wprost czy jestem na niego zła. Problem w tym że nie potrafie być przy nim pewna siebie. Onieśmiela mnie.. boję się ze nawet pocałunki mi nie wyszły.

Gość gość
I tu jest problem mowisz myslec w taki sposob ze to ty jestes atrakcyjna i to on powinien byc oniesmielany przez ciebie musisz nabrac tej pewnosci siebie to bardzo wazne..zrob extra makijaz,fajne ciuszki tylko bez przesady zeby nie myslal sobie ze to dla niego sie stroisz,bo wtedy odrazu wyczuje ze ci na nim zalezy..masz sie stroic dla siebie,i czuc sie pewna swojego piekna!:-)

Gość gośćgość111
Chyba masz racje.. wiem że będzie ciężko ale muszę z nim być. Nie wiem jaki on do końca jest.. tzn. nie wiem czy on woli kiedy to kobieta stawia pierwsze kroki typu zaczynanie rozmowy itp. czy po prostu mnie nie chce.

Gość gość
Powiem tak:-) oni wszyscy wola jak to kobieta pierwsza pisze itp bo oni wtedy o nic nie musza sie starac bo ma cie nawyciagniecie reki, zrob tak wczuj sie w jego role ze to ty jestes nim i on toba.. I on c***isze pierwszy nawet nie musisz sie o nic starac..podobalo by ci sie?jasne:-)ale to szybko sie nudzi i bedzie szukal kogos o kogo bedzie musial postarac sie i zarazem ta osoba bedzie dla niego atrakcyjniejsza,tak:-) wiec zakochuj sie tak jak ty bys potrzebowala zeby facet zachowywal sie dla ciebie.:-D

Gość gosćgość11
Dziękuję Ci bardzo za rady :* Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy. Zrobię jak mówisz. Oby zadziałało.