Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pękła prezerwatywa w 13 dniu cyklu

Polecane posty

Gość gość

MIja 9 dzień, a jutro lece po test. wpadłabym z moim chłopakiem, jestem dorosła dwadzieścia kilka lat, ale no, chciałabym jednak żeby ciąża była zaplanowana, nasza sytuacja ustabilizowana dlatego nie powiem, trochę się lękam. Z drugiej strony jak czytam wasze posty drogie kobietki, w których wspieracie się w tym zachodzeniu w ciąże, w kolejnych podejsciach to zaczynam bardziej optymistycznie na to patrzeć: moze to będzie wpadka, ale cudowna i wielkie szczęście dla nas a jak będzie to będzie, damy rade.

Gość gość
nie wiem czy zrobienie testu jutro nie będzie za wcześnie?

Gość gość
pękła prezerwatywa powiadasz...... heheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheeheheheheheheheheehehehehehehheehheheehheehehehehehehhehehehehehehehehehe dziecko z wpadki a Ty to nazywasz szczęsciem co mu kiedys powiesz kochanie jestes z wpadki hehehehehe dziewczyny badzcie madrzejsze planujcie swoje dzieci, a nie wpadacie jakbyscie mialy po 14 lat

Gość gość
nie rozumiem jak mozna być takim złośliwym, uprawiając seks zdaje sobie sprawę, że żadne zabezpieczenie nie jest stuprocentowe, gdybym nie wybrażała sobie ewentualnej 'wpadki' z moim chłopakiem to bym się z nim nie kochała. Każda chciałaby, żeby jej dziecko było zaplanowane, ale niekiedy się nie da: czasami staramy się, ale nie wychodzi, albo nie staramy się i mamy niespodziankę...

Gość gość
A Ty byłaś takim zaplanowanym dzieckiem, albo twoje rodzeństwo, albo twoi rodzice, dziadkowie, opanuj się!!!!!!!111

Gość gość
Wyjm mózg z pomiędzy nóg i pomyśl.Guma w tym wieku?

Gość gość
nie każda kobieta może przyjmować tabletki

Gość gość
odczekaj przynajmniej 14 dni na test. wcześniej nie ma sensu. O co chodzi z tym "guma w tym wieku?" przecież nie każdy może przyjmować tabletki, a co więcej nie każdy chce. Podobnie ze spiralami, plastrami, zastrzykami itp.

Gość gość
Pisze w tym temacie jakaś sfrustrowana idiotka. Nie ma nawet co odpowiadac na jej zaczepki :/

Gość gość
żaden test ci nie wyjdzie 10 dni po stosunku, moooże beta, a i to niekoniecznie

Gość gość
czemu jej nie wyjdzie jak w ulotce jest napisane, że jest w stanie wykryć gonadotropinę kosmówkową już 6 dni po...

Gość gość
6 dni po czym???

Gość gość
po zapłodnieniu, ja myślę, ze tak po 10 dniach od stosunku może juz zrobic test

Gość gość
wiesz co to jest gonadropina i kiedy jest wytwarzana? to jest hormon, który zaczyna być wytwarzany kiedy dojdzie do ZAGNIEŻDŻENIA, a to może trwać od 6 do 12 dni, to teraz sobie po jakim czasie najwcześniej robi się test

Gość gość
a po 10 dniach, tak jak napisałam wcześniej, może jej wyjśc beta ( choć i ona nie musi być wtedy wiarygodna), ale nie test domowy

Gość gość
6 dni po zagnieżdżeniu (bo wtedy dopiero jest mowa o ciąży i wydziela się hcg. A do zagnieżdżenia może dojść nawet 2 tygodnie po stosunku. Oczywiście może dojść też szybciej ale nie szybciej niż 6 dni po. Czyli taki test najszybciej może ale nie musi wykrywać dopiero po 12 dniach od stosunku.

Gość gość
tak ja bylam zaplanowanym dzieckiem, i dwojke swoich tez mam zaplanowanych, a jestem z tym chlopakiem 16 rok to juz dawno bym mogla miec pelno dzieci, trzeba miec cos w glowie zeby sie brac za seks a nie potem glupio pytac czy jestem w ciazy, zastanow sie nad swoimi pytaniami za seks sie bierzesz a nie masz o tym pojecia, cofnij sie w rozwoju a potem pomysl o sprawach doroslych jak seks

Gość gość
a jesli ktos nie toleruje tabletek czy prezerwatyw jest mnostwo innych sposobow antrykoncepcji

Gość gość
zgadzam sie zamiast testu zrob sobie operacje mozgu bo siano tam masz, dziecko mozna zaplanowac a nie zadawac glupich pytan czy sie wpadlo a co Ty za seks sie bierzesz a nie wiesz kiedy masz dni płodne??

Gość gość
moim zdaniem autorka zadajac takie glupie pytania ma góra 13 lat bo niemozliwe zeby dwudziestokilkuletnia dziewczyna byla tak niedorozwinieta

Gość gość
po godzinie zrob test idiotko bedzie wiarygodny porazka jaka masz wiedze zgadzam sie i takie wyrodne matki maja potem dzieci, a pozniej je na smietniku znajdujemy

Gość gość
Zrób sobie test głowy!