Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklompleksiony

5 lat małżeństwa a moja żona nie ma orgazmu!

Polecane posty

Gość Zaklompleksiony

Jestem z moją żonką około 7 lat od jakiegoś czasu bacznie ją obserwuje. Widzę że sama nie chce przyznać się do faktu, że od odkąd jesteśmy razem nie miała orgazmu. Twierdzi że się nie masturbuje a minetka to dla niej nie dopuszczalne, Według niej to nie służy do całowania i lizania tylko do innych celów. Igraszki w łóżku? Zależy kto o czym myśli. Czasem mam wrażenie że to dla niej tylko kwestia humoru. Mam humorek zrobię lodzika czasem 69 ale to rzadkość! ogółem tylko mój Wacek może zbliżyć się do jej cipki. Ktoś przerabiał coś podobnego? Jakby nie patrzeć mam kompleksy że nie potrafię doprowadzić mojej żony do orgazmu!

Gość gość
Spróbuj z inną jak ci się uda.Chyba że miałeś inne? Wtedy Znaczy to tyle, że to z twoja żoną jest coś nie tak. Np blokuje swoją seksualność przez co nie ma satysfakcji. Wbrew temu co nawmawiały nam filmy nawet dobry kochanek nie doprowadzi laski do szczytu jeśli ona będzie leżeć jak pień czekając na złoty deszcz lub i zablokuje swoją seksualność ograniczeniami.

Gość feng
Cóż, Twoja kobieta jest dość konserwatywna- to smutna prawda, ale wciąż jej sprawa. Nie musi godzić się na wszystko, tak samo jak Ty. A że nie możesz jej doprowadzić do orgazmu; być może jest pod jakimś względem zbocz*na seksualnie i próbuje się z tego samowolnie wyleczyć, unikając podniecenia w niewłaściwych według jej sytuacjach. Przepraszam za zawiłe wytłumaczenie, ale w inne słowa tego ubrać nie umiałam :3

Gość Czarna dzis sie nie loguje
wiec ja sie pytam,po co sobie bierzecie takie ozieble kobiete,majac nadzieje,ze pewnego dnia jej libido wybuchnie,a ona sie stanie boginia seksu??trzeba sie dopasowac pod tym wzgledem,zaraz sie odezwa ci,ktorzy maja niskie libido i beda wmawiac,ze seks to nie wszystko-a jednak.jesli w lozku sa nieporozumienia to rzutuje to na kazda,absolutnie kazda dziedzine zycia.sam jestes sobie winny autorze,teraz lataj na panienki,bo po 7 latach to sie juz cudu nie spodziewaj.

Gość gość
Ja jestem w związku 10 lat i nigdy nie miałam orgazmu - on jest moim jedynym partnerem. Nie wiem co ze mną nie tak. On bardzo o mnie dba, uwielbia mi dogadzać.Ja ogólnie lubię seks, eksperymenty... Jest mi przyjemnie, jednak nie potrafię szczytować.Jestem ciekawa jakie to uczucie.Ogólnie nie brakuje mi tego jakoś specjalnie - nigdy tego nie doznałam więc nie wiem co tracę. Oziębła nie jestem - tak jak pisałam - lubię się kochać.

Gość Zaklompleksiony
cwel 111: Niby wszystko ok. Nie mam kompleksów na punkcie Wacka czas stosunku również się Wacha od 15 w wzwyż.

Gość Zaklompleksiony
Może to wina plastrów anty?

Gość gość
polecam wibrator z krolikiem. dziala. ania 10 lat bez orgazmu,ale to juz przeszlosc. .:)

Gość Zaklompleksiony
Zakupiliśmy i obadamy jak co dam znać Dzięki za podpowiedź.

Gość gość
niestety jak do tej pory nie miala orgazmu to juz nie bedzie miec a ty bedziesz mial kompleksy z tego powodu, ja rozstalem sie po 5 latach z dziewczyna ktorej nigdy nie doprowadzilem iiii aktualna parnterka nie ma problemow z dojsciem juz nie mowiac o tym ze jest niebo a ziemia w porownaniu do poprzedniej, tamta to istna kloda, wiec albo sie z tym pogodz ze nigdy jej nie doprowadzisz albo spiiierdalaj poki mozesz, zycie jest za krotkie na poswiecenia 🖐️

Gość gość
juz nie wspominajac o tym ze poprzednia dziewczyne wiecznie bolala tzipa, czasem i po 5 minutach kazala wyjac bo ja boli ... szla myc piiizde i mnie zostawiala ze sterczaca pauka, jak wrocila to przepraszala i przytutala, zamiast chociaz zrobic OZP, teraz juz nie ma tego problemu, koncze do konca bo nic nie boli 🖐️

Gość gość
Ale z was męskie ciotki hahahahaha ja każdą swoją kobietę do orgazmu doprowadzałem, KAŻDĄ idzie się tego nauczyć, jak nie penisem i nie chce lizanka to można pomóc paluszkami, tylko trzeba umieć i nie pytać czy mogę! miałem kiedyś w łóżku parę razy puszczalską ona mnie WIELE nauczyła, wiem jak gdzie dotykać jak rozkręcać kobietę i jak doprowadzić do wrzenia :) dajcie mi te żonki to wam pokażę co się z nimi robi. Pozdrawiam

Gość gość
jakbys trafil na kłodę z problemami emocjonalnoseksualnymi to nic bys nie zrobił, zaraz zaczeloby ja bolec i co ? mowie to tez o minecie, takie baby to tylko do seksuologa powinny isc 🖐️

Gość gość
Takie małe sprostowanko. Moja żonka w łóżku jest diablicą, przebieranki i inne wygłupy, seks z nią jest niesamowity. Mimo iż jest tylko zwolenniczką seksu klasycznego. A mój kompleks leży po tej stronie, że ona potrafi mnie doprowadzić do orgazmu 3 lub 4 razy pod rząd a ja jej nie. Więc teksty typu kłoda czy jakieś tam proszę sobie zaoszczędzić bo nie są zbyt interesujące. " Ale z was męskie ciotki hahahahaha ja każdą swoją kobietę do orgazmu doprowadzałem, KAŻDĄ idzie się tego nauczyć, jak nie penisem i nie chce lizanka to można pomóc paluszkami, tylko trzeba umieć i nie pytać czy mogę! miałem kiedyś w łóżku parę razy puszczalską ona mnie WIELE nauczyła, wiem jak gdzie dotykać jak rozkręcać kobietę i jak doprowadzić do wrzenia usmiech.gif dajcie mi te żonki to wam pokażę co się z nimi robi. Pozdrawiam" Po twojej wypowiedzi sądzę że jesteś kolejnym tępym gimbusem który gdyby krowy nosiły gacie do dziś by cipki na oczy nie widział.

Gość Zaklompleksiony
Sorki za dubla ale coś poszło nie tak... . Takie małe sprostowanko. Moja żonka w łóżku jest diablicą, przebieranki i inne wygłupy, seks z nią jest niesamowity. Mimo iż jest tylko zwolenniczką seksu klasycznego. A mój kompleks leży po tej stronie, że ona potrafi mnie doprowadzić do orgazmu 3 lub 4 razy pod rząd a ja jej nie. Więc teksty typu kłoda czy jakieś tam proszę sobie zaoszczędzić bo nie są zbyt interesujące. " Ale z was męskie ciotki hahahahaha ja każdą swoją kobietę do orgazmu doprowadzałem, KAŻDĄ idzie się tego nauczyć, jak nie penisem i nie chce lizanka to można pomóc paluszkami, tylko trzeba umieć i nie pytać czy mogę! miałem kiedyś w łóżku parę razy puszczalską ona mnie WIELE nauczyła, wiem jak gdzie dotykać jak rozkręcać kobietę i jak doprowadzić do wrzenia usmiech.gif dajcie mi te żonki to wam pokażę co się z nimi robi. Pozdrawiam" Po twojej wypowiedzi sądzę że jesteś kolejnym tępym gimbusem który gdyby krowy nosiły gacie do dziś by cipki na oczy nie widział. Jestem spawaczem i po szczerej rozmowie z żonką. Wiem czemu nie lubi gdy bawię się jej myszką palcami. Mam szorstkie i wysuszone dłonie co ją podrażnia. Kolego którego odpowiedź cytowałem = Prawdziwy facet powinien mieć odciski od pracy a nie rurki na d***e xD

Gość gość
jestes cienki bolek i tyle, w koncu znajdzie sobie kochanka ktory ja tak wyrznie ze dojdzie do orgazmu, nie umiesz i tyle 🖐️ pogodz sie z tym

Gość gość
chłopie, baba zaskakuje dopiero po 50-ciu zbliżeniach w optymalnych warunkach. Ty jełopie pewnie przez 5 lat nie ****nąłeś se tych 50 razy, więc masz to co masz, czyli oziębłą babę.

Gość gość
poprawka cytatu: przez 5 lat nie ****nąłeś se tych 50 razy, więc masz to co masz, czyli zrobiłeś z niej oziębłą babę. A przyczyną było pewnie piwo i kolesie w barze zamiast seks z młodą potrzebującą seksu żoną.

Gość gość
to jestescie jakoś sexualnie niedobrani ,albo ona jakoś feralnie znudowana,nie próbujecie róznych pozycji,to straszne nie wiedzieć co to orgazm z własnym facetem,masakra jakaś😭 ja z moim facetem miałam od razu,nie zawsze ale od samego początku było zaje.biście

Gość AutorTopicu
Pozycje to prawie cała Kamasutra przerobiona. co do kolo który podsuwa teorie kochanka. Nie każdy musi przerabiać to co ty. Jest coś takiego jak http://pl.wikipedia.org/wiki/Anorgazmia Jednak tu jest problem z antykoncepcją zbijającą libido. Dla tych co są jeszcze gim i chcą się wypowiedzieć, to odp. Antykoncepcja u kobiet jest na bazie hormonów, Po prostu żonka ma źle dobrane hormony. w 75% najczęstsza przyczyna, spowodowana przypisania anty przez ginekologa bez uprzednich badań. Dzięki wszystkim za odp. Po rozmowie ze specjalistę człowiek jest o wiele mądrzejszy. Pozdrawiam i temat do zamknięcia. Ps. Ten link w poprzednim poście to nie odemnie ktoś zarejestrował sobie mój nick

Gość zuzanna2014
Zdecydowanie monogamia nie jest dla facetów, dla kobiet też nie. Ja spotykam sporo żonatych samców na POKOCHAJ.PL niby serwis randkowy, ale więcej tam żonatych kolesi niż wolnych. Ciekawe czemu ;)??