Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie lubie mezczyzn polakow

Polecane posty

Gość gość

-nie szanuja kobiet -w grupie potrafia smiac sie, robic sobie glupie zarty z kobiet, a sam na sam zapominaja jezyka w gebie -maja duzo kompleksow - przez to sa niemili dla ladnych kobiet -rywalizuja z kobietami, nie traktuja kobiet jak kobiety -oczekuja ze kobieta powinna byc zawsze piekna i zadbana a sami sa flejtuchami albo ze spora nadwaga (nie dotyczy zadbanych facetow, ale czesto faceci ktorzy kapia sie raz na tydz tez sie uwazaja za zadbanych) -nie potrafia dbac o swoja kobiete -oczekuja ze kobieta bedzie za nich placic i najlepiej zeby to ona wozila ich swoim samochodem -niemescy -maja wieksze mniemanie o sobie niz powinni i wiele wiele innych, panie moze cos dopisza, mezatki z dziecmi dopiero maja prze*** w polsce, ja nie jestem mezatka, ale znam realia, nie dziwcie sie ze kobiety uciekaja za granice do innego, skoro on potrafi im zapewnic wszystko

Gość gość
zgadzam sie :/

Gość gość
Chwalisz się na jakich lecisz? po co? Poderwij sobie normalnego mężczyznę proste co?!

Gość gość
nie dziwcie sie ze kobiety uciekaja za granice do innego, skoro on potrafi im zapewnic wszystko x heh kase to leć nikt cie tu nie chce

Gość gość
a jakich lubisz? moze od tego zacznij :)

Gość gość
baba leci na buraków a potem mówi, że w Polsce same buraki. Sfrustrowana baba obwinia innych za swoje wybory

Gość gość
co po niej jedziecie, przeciez w wiekszosci to prawda...

Gość gość84
taaa, tak samo można i o kobietach mówić. Więc po co ? Ja jakoś nie kojarzę wśród moich znajomych gości, którzy się nie myją, lub którzy są nie mili dla kobiet tudzież wymagają, aby te za nich płaciły. Jednak jeśli, tak jak pisali poprzednicy, wybiera się w gnoju i tylko tam, to potem powstaje wrażenie, że tak właśnie jest.

Gość gość
Jakbyś opisała Polaka w związku z bialorusinka czy ukrainka. Jak samego faceta i jak kobietę. Wiedz wiec ze koleżanki twojego zagranicznego chłopaka mają taką samą opinie i o tobie i o twoim chlopaku jak ty o tej Ukraince. "Żadna go nie chciała to wziął sobie jakoś babę ze wsi w Polsce co w życiu tramwaju nie widziała, i myśli ze pana boga za nogi zlapala"

Gość gość
Temat jest idiotyczny. Osobiscie to ja nie lubie glupich, brudnych, prymitywnych, niewyksztalconych, niezaradnych mezczyzn bez poczucia humoru a tacy zdarzaja sie w kazdym kraju i o kazdym kolorze skory.

Gość KK_99
A ja mam 32 lata, biore prysznic codziennie, cwicze i uprawiam sport, ubieram sie elegancko ale niezbyt sztywno, mam bardzo dobre wyksztalcenie i prace i kocham kobiety. Nie jestem typem "zaliczacza", lecz odkrywcy-romantyka. Ale potrafie byc niegrzeczny. I co... dla autorki nadal jestem oblechem...?

Gość gość
Autorka prawdopodobnie bardzo młoda i niespecjalnie atrakcyjna tudzież inteligentna musi gdzieś odreagować swoje frustracje oraz burze hormonalne (normalne dla nastolatek) . Znalazła sobie w nas mężczyznach kozłów ofiarnych, na których wylewa pomyje. Nie martw się dziecko, jakiś cię zechce .

Gość KK_99
W dodatku mam 190cm wzrostu, niebieskie oczy i potrafie przyznac sie do bledow, jakie popelniam.