Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z kochankiem gorszy niż z mężem

Polecane posty

Gość gość

Mam kochanka. Spotkaliśmy się już ponad 10 razy. Niestety jest on gorszy w łóżku od męża. Ma dużo cieńszego, oraz jest strasznie pruderyjny. Gdy zaproponowałam mu seks z wibratorem to on wypalił że ma za małego dla mnie! Tracę już do niego cierpliwość i zastanawiam się czy mu wprost nie powiedzieć że przy jego obwodzie będzie mi dobrze tylko z wibratorem w tyłku. Ale to chyba zbyt okrutne... Co robić? Μąż mnie denerwuje ale wie co lubię.

Gość gość
Nie rozumiem jaki jest sens spotykania sie z kochankiem, ktory jest w seksie gorszy od meza?1?! Nigdy sie z czyms takim nie spotkalam! hahaha Jakas masochistka z ciebie..

Gość gość
Mąż jest chudy i drobny ale ma 2x większego. Chciałam spróbować z takim Adonisem z siłowni...

Gość Tomasz86
adonisy z silowni wlasnie tacy sa haha a jezeli chodzi o zabawki w luzku to ja naprzykład lubie z zona eksperymentowac :)

Gość dosc86
Genialne:D:D "Spotkaliśmy się już ponad 10 razy." ej dopiero teraz pojęłaś ze jest gorszy od męża _ Cudze chwalicie swego nieznacie:D:D

Gość m_r
Nie wiem jaki sens widzisz w spotykaniu się z nim bo ja żadnego, chyba że zakochałaś się w nim...

Gość gość
Tomasz86 ty ze słownikiem poeksperymentuj.

Gość gość
ja tez z mezem mam lepsze orgazmy a spotykam sie z kochankiem bo jest dobry a maz wredny

Gość gość
hahah pierwszy raz cos takiego widze. a nie od dzis siedze w internetach. dobre :D

Gość gość
A moze ktoras szuka kochanka? Chcialbym spróbować z inna kobieta!

Gość gość
Próbowała dlatego 10 razy zeszło delikatnie, wycofaj się z tego układu, jak lubisz kochanka to nie daj mu poznać po sobie że brak mu znajomości sztuki kochania i prącie pozostawia wiele do życzenia

Gość gość
po prostu z nim zerwij nie mów dlaczego, jak powiesz mu że ma małego i że mąż jest lepszy to będzie się czuł urażony i może się jakoś zemścić, np powie twojemu zerwij jak najszybciej

Gość gość
Zerwij i zacznij ze mną jestem chetny

Gość gość
he he tutaj raczej nie znajdziesz kochanka, sami masturbatorzy jedno minutowcy,trzy pchniecia i koniec

Gość gość
A dlaczego tak piszesz moze ty jestes chetna

Gość gość
...dobrze Ci tak...hihihi

Gość gość
po co się z nim spotykasz skoro mąż ma lepszego, chyba że mąż nie potrafi tak często? Albo znajdź sobie lepszego kochanka.

Gość gość
spotykam się z kochankiem, bo mąż jest chudy, a on ćwiczy na siłowni i jeździ BMW :P

Gość malgos 75
:)))) dobre

Mam podobnie. Tylko nie mam meza, a chlopaka, ktory akurat jest, powiedzmy, na dluzszym wyjezdzie. I obaj o sobie wiedza. Ale do rzeczy. Ten drugi od pierwszego spotkania powodowal, ze robilo mi sie mokro na sam jego widok, rozmowe, spojrzenie. Ale jak doszlo co do czego, to okazalo sie, ze nie tylko jest mniejszy (co w sumie nie jest problemem, bo moj chlopak ma naprawde duzego i trudno go przebic) , ale ma problemy ze wzwodem. Jako tako mu staje, ale to za malo, zebym go dobrze poczula. A najlepsze jest to, ze uwaza sie za boga seksu I wrecz zachwyca sie swoimi umiejetnosciami I penisem po kazdym seksie (sic!)

Gość gość
To albo wruć do męża albo zmień kochanka :)

Gość zuzanna2014
Poszukaj sobie nowego. Ja spotykam sporo żonatych samców i nie tylko na POKOCHAJ.PL niby serwis randkowy, ale więcej tam napalonych kolesi niż na grzecznych portalach. Wstęp za darmo