Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec nie potrafi wybaczyć córce

Polecane posty

Gość gość

Córka urodziła syna, dzieciak ma 6 lat a mój mąż do tej pory nie potrafi wybaczyć córce że tak wcześnie zaszła w ciąże (miała 19lat) w dodatku zaszła ze starszym facetem (pare lat młodszy od jej ojca) On, mój mąż nie rozmawia z córką chociaż mieszkają w jednym domu. Gdy córka jest w domu to mąż nawet nie zwraca na wnuka uwagi, jakby pokazywał swój protest. Gdy córki nie ma w domu to stosunek dziadka do wnuka zmienia się całkowicie, bawi się z dzieckiem, weźmie na lody, do kina. Ale mojego męża do tej pory boli że nasza córka mogła uprawiać seks, najmłodsze dziecko, jedyna córka i on ją sobie zawsze wyobrażał jako małą dziewczynkę. Wczoraj wieczór rozmawialiśmy to powiedział że to bardzo dobrze że najstarszy syn ma dwóch synów, chciałby aby drugi syn też miał tylko męskie potomstwo i dodał że skoro już córka urodziła nieślubne dziecko to należy cieszyć się z tego że urodził się chłopiec a nie dziurawiec.

Gość gość
Co za debilne prowo. zjebie idz sie powies

Gość gość
twoj maz jest chory

Gość gość
Tłumaczyłam mu już wiele razy że nie powinien się tak zachowywać, że powinien zmienić swój stosunek. Niestety jak córka jest w domu to on jest chłodny w stosunku do jej dziecka. Gdy jej nie ma to jakoś mu wynagradza, rozmawia z nim, dobrze traktuje. No niestety o córce do wnuka też mówi nie najlepiej.

Gość gość
Cham i prostak!Współczuję takiego męża!

Gość gość jan be
Twój mąż zdał sobie sprawę że wychował córkę na szmatę. Teraz próbuje nawiązać potajemnie więź z wnukiem bo wie że to jest odrobina jego nadzieji.