Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z moim mężem

Polecane posty

Gość gość

Witam..proszę o radę kobiety jak i mężczyzn..nie wiem o co chodzi mojemu mężowi rano i przed południem normalnie ze mną rozmawiał..a teraz coś w niego wstąpiło..rozmawia ze mną jakbym mu coś złego zrobiła..jest markotny i mówi tylko tyle, że mu się nic nie chce nawet rozmawiać ze mną..jak się go pytam co się stało..to twierdzi, że nic i że po prostu chce leżeć itp. zrobiło mi się przykro rozpłakałam się przez telefon jeszcze bardziej się wkurzył..powiedział dobra paa i się rozłączył..jesteśmy ze sobą ponad 3 lata i nigdy się tak nie zachowuje, czasami ma gorsze dni jak każdy, ale nie rozumiem co ma znaczyć to zachowanie...

Gość gość
z mężem przez telefon w niedziele rozmawiasz?

Gość gość
No właśnie w tym problem, że w tej sytuacji go nie rozumiem..i to jest najgorsze siedze i wyje z bezradności.. Tak przez telefon, bo jest w delegacji

Gość gość
Bo był z kimś, lub rozmawiał z kimś z drugiego telefonu , bo spał ( w co nie wierze )

Gość gość
Jak to ile można gadać ? Przecież nie wydzwaniam co 5 minut..3 razy dzisiaj gadaliśmy, może po 5 minut..,jezu, nie waże..czasami gadamy 40 minut i jest ok..a tu nagle nie wiadomo skąd się tak zachowuje..żebym chociaż mu coś powiedziała, coś napisała..nie odzywałam się, bo gadał z kumplami,,jadł itp..zadzwoniłam po 18 to powiedział, że ogląda tv, a jak mu powiedziałam, że miał zadzwonić stwierdził, że ZAPOMNIAŁ..i to mówi takim tonem jakbym była dla niego całkiem obca..jestem w 8 miesiącu ciąży..wie, że nie powinnam się denerwować..i takie numery odstawia

Gość gość
zakładając taki temat dobrze wiesz co chcesz usłyszeć że posuwa inna no wiec prosze, odpowiedizałam za ciebie

Gość gość
wróci i będzie OK! tylko nie ufajdaj podomki ;)

Gość gość
Jezu skończcie z tymi zdradami..bo mnie tylko dobijacie..wiem, że mnie nie zdradza, bo z kim? Z kumplem z pokoju ? Czy z brygadzistą ? Nic nie wskazuje na to żeby mnie zdradzał..ufam mu..

Skoro jest w delegacji to po co mu zawracasz d**e? Ma pewnie dużo pracy, nową kochanke do dymania i ty jeszcze go dręczysz telefonami, uspokój się.

Gość gość
W niedziele ma wolne,

Gość gość
Jakby był na imprezie to chyba by nie było idealnej ciszy i nie było by słychać w tle telewizora

Gość gość
może ona miała zajęte usta i stąd ta cisza

Gość gość
Może walił konia a tera jest zmęczony i dlatego taki markotny?

Gość gość
Nigdy go nie zdradziłam !! Kocham Go nad życie

Gość gość
a ma dużego ?

Gość gość
A co to ma do tematu ??!! Widzę, że Wy macie z******ty ubaw ze mnie..a mnie tym czasem już szlag trafia...brzuch mnie już boli z nerwów..boje się o dziecko..i o niego się martwię, bo nie wiem co się stało, a on nie chce powiedzieć

Gość gość
ma okres

Gość gość
NO to weź wyluzuj!!! on czuje się kontrolowany przez ciebie, każdy potrzebuje czasu na jakieś własne przemyślenia a ty dzwonisz i doope trujesz.

Gość gość
Nie potrafię wyluzować.. ;( znam go już długo..ale nie zachowywał się tak nigdy..był często zmęczony itp. ale cichym głosem ze mną rozmawiał, zawsze rozumiem, gdy jest zmęczony każe mu iść spać itp..

Gość gość
Moze wyrwal jakas d**e i ja przelecial a teraz ma wyrzuty..tak obstawiam.

Gość gość
No mam nadzieje, że taki scenariusz się nie sprawdzi...bo się załamie..to jest cudowny facet, troskliwy, kochany, rodzinny..ostatnie o co to o zdradę bym go osądzała..

Gość gość
wezcie nie denerwujcie tej kobiety ona jest w 8 m ciazy litosci lepiej nic nie piszcie autorko olej on sam sie zglosi

Gość gość
może pokłócił się z kumplami, albo w robocie poszło coś nie tak. nie chce ci o tym mówić ale może go to wkurza

Gość Cris DMC
Po-prostu ciężkie dni. Przejdzie mu a wtedy szlaban na sex xD A teraz już może :)

Gość gość
Przez chwilą napisał tylko sms...ide spać, dobranoc Napisałam mu tylko, że tyle się znamy i nie spodziewała bym się takiego zachowania po nim.. Nie odzywa się..nie mam pojęcia co robić..jestem bardzo uczuciową osobą i bardzo go kocham, zależy mi na nim..on dobrze wie jak dla mnie trudne są takie sytuacje..wie, że będę płakać, denerwować się itp. ale on ma to gdzieś..boli mnie to jak cholera

Gość gość
może on ma już dosyć takiej beksy?

Gość gość
sory ze cie może dobije ale mi również sie wydaje, że facet po prostu chciał cos przelecieć i dlatego był zły, że zadzwoniłaś wtedy kiedy nie trzeba...ma dość żonki, brzucha i na bank twojego gadania o ciąży i dziecku.. I zapamiętaj sobie nigdy ale to nigdy nie bądź pewna w 100% swojego faceta bo nie jedna już tutaj tak płakała a później pisała, że jednak ma inna lub jednorazowy numerek w delegacji był a one akurat w ciąży w domach siedziały...dokładnie tak jak ty. Nawet sie nie przejął, że ty jesteś w ciąży i w każdej chwili możesz urodzić...i gadasz o nim troskliwy i opiekuńczy facet...jak dla mnie to teraz posuwa inna laskę. Współczuje bo sama jestem kobietą w ciązy i mam męża, który tez jeździ w delegacje.