Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość salcia87

Odwieczny problem z pecherzem!!!

Polecane posty

Gość salcia87

Witam, Od kad pamietam mam problemy z pecherzem badz cewka moczowa... Na poczatu myslalam, ze jest to zwykle zapalenie i leczyalm sie oczywisce furginem. Zawsze bylam podatna na tego rodzaju problemy wiec stwierdzilam, ze po prostu nie dbalam o siebie i czesto przeziebialam pecherz. Ale od dluzszego czasu dbam o siebe a bolacy pecherz i cewka jest wciaz moim problemem. Zauwazylam, ze nawet jak sie ubiore cieplo i siedze w domu chwilke jak przejde na boso badz bedzie mi zimno w moment pojawia sie ten problem. Ogolnie zauwazylam, ze gdzie kolwiek pojde i zmarzne mimo cieplego ubioru zaraz mnie lapie. Nawet latem kiedy jest upal a ja dotkne stopami czegos zimnego albo jest przyjemny wiatr to mimo tego i tak boli mnie pecherz i oczywiscie wtedy czesto oddaje mocz i piecze. Czasem staram sie szybko to miejse ogrzac i przechodzi, ale musz naprawde na wszystko uwazac i nie moge normalnie zyc nawet latem...Mialam wszelkiego rodzaju badania (tak mi sie wydaje) i niby wszystko jest ok.Wykryli bialko w mocz, ale lekarz stwierdzil, ze to ie ma z tym nic wspolnego. Mam rowiez wykryta endometrioze, ale lecze sie na to, a pecherz wciaz boli! Nic sie nie zmienilo... NIe wiem czy kontynuwac badania czy ja juz po prostu mam taka przypadlosc i musze na siebie uwazac czy tez moze to problemy z krazzenie? Pomozcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować