Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotananananan

Związek na odległość :)

Polecane posty

Cześć dziewczęta :) W lipcu ubiegłego roku poznałam przez internet wspaniałego chłopaka. On z Lublina a ja z Poznania, dogadywaliśmy się swietnie, aczkolwiek mam trochę oleju w głowie i stwierdziłam, że spotkanie z chłopakiem poznanym przez internet nie jest mądra decyzją, tak więc utrzymywałam z nim tylko i wyłącznie kontakt przez gg i fb. We wrześniu wyjechał do Chorwacji na studia, ale mimo to dalej utrzymywaliśmy kontakt, jakos w październiku zaczęliśmy całymi dniami rozmawiać na skypie, nie było tematów, o których nie mogliśmy porozmawiać :) W grudniu wrocił do polski na miesiąc ze względu na święta, wiec stwierdziłam, że jak dalej chce z nim utrzymywać kontakt i wiąże z tym większe plany to musi w końcu dojść do tego spotkania. Tak więc zrobiłam mu niespodzianke i pojechałam na dwa dni do niego, było wspaniale, jak z nikim innym, zwiedzaliśmy, całowaliśmy się, aczkolwiek on nie był gotowy na przyjazd do Poznania, stwierdził, że nie chce się wziącac, że nie będzie umiał tak, wiedzac, że nie może dac z siebie wszystkiego, wiec pogodziłam się z tym i dałam sobie spokoj, spotykałam się z innym ludzmi. Po dwóch tygodniach kontakt powrócił, na początku podchodziłam do tego bardzo sceptycznie, ale znowu wróciły dawne uczyć, a on tak jakby też zaczął poważniej podchodzić do całej sytuacji, wysyła mi listy w których mowi, że chciałaby abyśmy kiedyś znaleźli wspólną drogą, abyśmy byli razem i, abyśmy zostali już razem, aczkolwiek jak nadchodzi temat co do zobowiązań od razu zmienia temat, przez co jestem bardzo zdezorientowana. Nie wiem co mam robić, czy to ma sens, że się tak angażuje, co na ten temat sądzicie. Powinnam dodać, że on ma 19 lat, a ja prawie 18 :) Powinnam to zakończyć, czy dalej się wiązac?

Gość minibydgoszcz
hej ja mam podobny problem tylko ja swojego ukochanego nigdy nie widziałam nie wliczajac pisania rozmowy przez telefon i na skypie całymi dniami. Sadze ze powinnas szczerze mu wyjasnic co czujesz i jezeli ma na tobie zalezy powinien to zrozumiec

Ja mu to wyjaśniłam, on wie co czuje, tylko problem polega na tym, czy powinnam się w to zaangażować, czy dam rade, i czy to w ogole ma jaką kolwiek przyszłość :)

Gość minibydgoszcz
czy mogłabyś podac swój nr gg?

Gość minibydgoszcz
co proponujesz? nie chce zbytnio podawac swoich danych

Gość minibydgoszcz
to napisz tutaj odezwe sie