Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham mojego chlopaka jak spi najbardziej

Polecane posty

Gość gość

Jest wtedy taki bezbronny, czy wy drapiecie swoich panow po glowie czy po pleckach moj lezy na brzuchu reke przezucil przez moj brzuc i spi a ha go po glowce drapie

Gość gość
slodkie to ;)

Gość gość
Bardzo a dodam ze jestem chora i on tak calymi dniami biega i mi dogadza biedny zmeczony jest a jeszcze mamy dziecko nie nasze ale chlopaki sobie radza. jestem szczesliwa

Gość gość
He ni mach bo spi na brzuszku

Gość gość
No to pachoł a nie facet. Jak byś mi kazała przynieść rosół to bym tobie wypi////////erdolil zupą w twarz. Ale cio////////ta biega cały dzień i nawet nic z tego nie ma. No ba kto by nie był szczęśliwy mając takiego niewolnika.

Gość gość
Nie jest niewolnikiem! widocznie nie potrafisz uwierzyc. ze to milosc jest ja mu nie mowie co ma robic sam od siebie sie stara

Gość gość
Pewnie ma cisnienie i chce zamoczyc. A ty bedziesz myślała że się stara sam z siebie i dasz jemu i przestanie byc tak kolorowo :)

Gość gość
on zawsze taki jest opiekunczy kiedys to jak jeszcze nie mieszkalismy razem to uwierzcie ale wstawal o 5 rano tylko dlatego zeby mnie zawiesc do pracy kochany jest mam szczescie ze jestem z nim! a seks oto niema problemu jest zaspokojony

Gość gość
To jego trzymasz krotko jak psa na smyczy. Nie chciałbym miec laski która mnie wykorzystuje. Typ chce być bardzo dobry dla ciebie ale ty nic tutaj nie napisałaś że ty coś dla niego zrobiłaś kiedyś (i nie mowie tutaj o lodzie).

Gość gość
spadaj męska c***o stąd

Gość gość
bo pisze o chlopaku jakiego mam kochanego i taki jest temat, wiekszosc to narzeka na swoich facetow ja nie. a cie zaskocze bo zorganizowalam urodziny-niespodzianke po ktorych bylo glosno, jak jest chory ja nim sie opiekuje, sniadanka robie, masuje go po pracy, wspieram, a ostatnio zabralam na weekend do pensjonatu wogole sie noe spodziewal

Gość gość
dziewczyno po co ty rozmawiasz i tłumaczysz się przed ciotmenem

Gość gość
Zeby mu d**e zal sciskal, a niech wie ze w zyciu nie licy sie tylko seks i poniewieranie kobiet zeby tylko lody krecily a faceci zaliczali ilosciowo. mam faceta ktory wybiega poza spoleczne meskie sporty niewiernosci

Gość gość
Ja bym wolał Ruske :) nigdy nie narzeka :) Niczego nie zazdroszcze poprostu mam beke z waszych tych tłumaczeń :)

Gość gość
kichlam i misia obudzilam uuuu hehe powiedzial ze mam tulic go a nie klikac bo juz jest zaxdrosny zmienil pozycje teraz mi rozsunol nogi i znow sie polozyl na brzuszku teraz mi trudniej pisac bo mam jeggo glowke i troche ciala na brzuchu

Gość gość
Ruski sa nie do myte hehe

Gość gość
Wiedziałem że zaraz będą hejty. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. To tak jak bym miał powiedzieć że każda Polka to fleja choć są różne polki fleje i te ogarnięte. Polki zazwyczaj to materialistki zawsze im mało kasy.

Gość gość
Hm a rosjanki nie sa materialistkami? ja tam jestem ogarnieta a kasa raczej sama probuje sil, i dzieki zaradnosci mamy dziecko z domu dziecka a to tez sam wiesz ciezka sprawa

Gość gość
Hm a rosjanki nie sa materialistkami? ja tam jestem ogarnieta a kasa raczej sama probuje sil, i dzieki zaradnosci mamy dziecko z domu dziecka a to tez sam wiesz ciezka sprawa Może nie tak jak Polki. Propsy dla tej pani. Ale mało chyba takich w Polsce.

Gość gość
kichlam i misia obudzilam uuuu hehe powiedzial ze mam tulic go a nie klikac bo juz jest zaxdrosny zmienil pozycje teraz mi rozsunol nogi i znow sie polozyl na brzuszku teraz mi trudniej pisac bo mam jeggo glowke i troche ciala na brzuchu Bo ruc///////hać jemu się chce. Jak wczesniej napisałem coś za coś hahah :)

Gość gość
a nawet gdyby chcial sie zabawic niemam nic przeciwko hehe moze dzis ja go troche po mecze slodko :-)