Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko a praca w policji POMOCY

Polecane posty

Gość gość
Teraz rozumiem czemu twoj facet cie wspiera siedź za biurkiem

Gość gość
a czy znacie służby mundurowe - w których nie trzeba wyjeżdżać na ten kurs przygotowawczy ?

Gość gość
Tsk znamy kurs mudutowych ochraniaczy na sklepie

Gość gość
O to chodzi w służbach mudurowych na tych wyjazdach zeby odpowiednio wszytkich zmotywować stworzyć wspólna więź indoktrynizacja rozumiesz czy nie to nie szkola srednia czy studia

Gość gość
to w policji sie tak mało zarabia? o matko... ja jestem ksiegową i mam 4 tys na reke :D

Gość gość
Autorko skoro jesteś pewna, że się dostaniesz to znaczy, że musisz być plecakiem. Kto pracuje w policji jako minimum komisarz tatuś czy wujek ? :)

Gość gość
To bądź sobie księgowa za 6 tys sa ludzie dla ktorych liczy sie coś więcej

Gość wifigdańsk
"gość Wifi z Gdańska pracujesz w policji" nie. w tej chwili jestem "mamuśką". ;)

Gość wifigdańsk
autorko chyba słaby masz kontakt z mężem,który juz pracuje w Policji skoro nie wiesz wielu rzeczy na temat pracy i w ogóle dostania się do Policji i pytasz tu. i nie wiesz podstawowej rzeczy ze taki kurs trzeba odbyc i tyle. zresztą sa materiały w necie,teraz to nie żadna tajemnica. acha i nie wiesz jeszcze jednego-skonczyły się czasy kiedy to po 15 latach mozna było isc na emeryturę w służbach mundurowych. teraz jest tak jak wszędzie. poza tym zacznijmy od tego ze rekrutacja do Policji odbywa się ok. 2 razy w roku. tak więc to nie tak,ze idziesz i zostawiasz CV.