Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona__

połykanie doradźcie

Polecane posty

Gość niedoświadczona__

Witam. Mam 17 lat i 3 lata starszego chłopaka, już 3 razy robiłam mu loda, ale bez finału bo jak czułam, że dochodzi to przestawałam. Boję się, że gdy dojdzie mi w ustach to zadławię się spermą lub zwymiotuję bo koleżanka tak miała. A z drugie strony głupio sie czuję, że nie kończę. Macie jakies rady, jest się czego bać ?

Gość gość
zapytaj się mamy jak to robi z tatą

Gość gość
spróbuj najpierw czy ci smakuje sperma

Gość gość
23.02.14 [zgłoś do usunięcia] niedoświadczona__ Witam. Mam 17 lat i 3 lata starszego chłopaka, już 3 razy robiłam mu loda, ale bez finału bo jak czułam, że dochodzi to przestawałam. Boję się, że gdy dojdzie mi w ustach to zadławię się spermą lub zwymiotuję bo koleżanka tak miała. A z drugie strony głupio sie czuję, że nie kończę. Macie jakies rady, jest się czego bać ? 23.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość zapytaj się mamy jak to robi z tatą Odpowiedz na ten temat » głupia k***o zakłądasz na wszystkich toapch

Gość niedoświadczona__
dzięki za rady. Niestety mamy nie mam. Widze, że tu normalnych ludzi nie ma..

Gość gość
patologia

Gość Pan Walenty
zapytaj babci jak to robiła z dzidkiem

Gość niedoświadczona__
o co wam chodzi ? To już nawet loda facetowi zrobić nie można.. ? moze gdybym miała 13 lat, 14 byłoby to coś dziwnego..

Gość Pan Walenty
lody są niezgodne z katolickim szariatem

Gość gość
loda chłopakowi wog jak to brzmi jakbys była k***ą dzwiki tylko Robią loda powiedz ze mu nie zrobisz i tyle

Gość niedoświadczona__
nie widzę nic zlego w tym, jeśli jestem już jakiś czas z chłopakiem to czemu ma mu nie być przyjemnie ? jest moim pierwszym facetem, z którym cos było, ale nie uważam by seks oralny był czymś złym, jeśli robi się to dobrowolnie osobie, która się kocha

Gość gość
nie wiem jak chcesz ja jaestm chłopakiem i jakoś tak dzwinie by było jakby dziewczyna mi loda robiła Może dlatego ze zdna mi tego loda nie robiła a tak bym zmienił zdanie

Gość gość
skończ najpierw szkołę gimbusiaro

Gość gość
nie dowiesz sie dopkoki nie sprobujesz! z zadlawieniem sie zalezy ja zwykle lekko przytrzymuje jezykiem i zbieram wsio w buzi albo na biezaco polykam, nie pwoiem ze mi to smakuje ale moj facet to uwielbia a i nigdy na glodnego bo bedzie brzuchowa rewolucja ;) powodzenia!

Gość niedoświadczona__
jedni lubią inni nie . Ja dlugo uważałam to za poniżenie dla dziewczyny, ale któregoś dnia coś mnie podkusiło i jakoś tak wyszło. Przecie nie robię każdeu na prawo i lewo. I może to łupio zabrzmi ze względu na mój wiek, ale mam wrażenie i nadzieję, że to ten jedyny, więc czemu nie..

Gość niedoświadczona__
znalazła sie jedna porządna kobieta ;) Dzięki ! to już sobie idę, by nie słuchać tych idiotów, którzy twierdzą, że 17 lat to gimnazjum ..

Gość gość
nie przejmuj sie to forum jest takie :p idz na zywiol ja sie dlugo czailam :p dobranoc!

Gość Kotna
Ja nie przepadam za smakiem i czasami faktycznie można się troszeczkę zadławić. Generalnie czasem jak mnie najdzie ochota to połykam (najwygodniej chyba w pozycji on stoi, Ty siedzisz/klęczysz, albo jak oboje leżycie na boku), ale jak ochoty nie mam to mój facet mnie klepie tuż przed finałem, ja dokańczam ręką, a on kończy albo na mnie, albo na sobie (zależy od pozycji, bo jak leży na plecach, a ja siedzę mu między nogami to wszystko mu leci na brzuch xD). I nigdy na to nie narzekał. Wniosek z tego taki, że nie musisz połykać, żeby było fajnie ^^

Gość gość
Uwazam ze nie , jesli tylko dla jego przyjemnosci polykac , a jesli robic cos na sile wbrew sobie to brak szacunku do siebie. Zaden mezczyzna nie powinien naklaniac do tego swojej kobiety.(Nigdy nie polykalam, a sam zapach nie jest przyjemny ) a sam punkt kulminacyjny mozna zakonczyc re,ka, .