Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadna dziewczyna

nie chodze z byle kim do lozka

Polecane posty

Gość porzadna dziewczyna

moj warunek - po 2 latach znajomosci dopiero seks, jak bede pewna ze jest ze mna bo mu zalezy a nie by mnie zaliczyc .... jak na razie kazdy mnie zostawil:( facetom tylko chodzi o zaliczanie panienien, nie spotkalam nigdy porzadnego faceta, nie ma juz porzadnych mezczyzn, nie mam co do tego zadnych watpliwosci, bo bywalo, ze zapewniali mnie, ze zalezy im strasznie na mnie, a tak naprawde zalezalo im na seksie

Gość gość
a ja jeszcze sprawdzam grubosc jego konta i dlugosc jego czlonka

Gość gość
autorko a podchodząc w ten sposób każdy Cię zostawi bo jesteś oziębłą rybą... skoro większość polek daje maks na 4 spotkaniu to nikt nie będzie czekał 2 lata!, zostawiają Cię z innego powodu, zawsze jest jakiś powód, mi też zależało na pewnej kobiecie ale jak zobaczyłem jaka naprawdę jest to uznałem że pora uciekać bo będzie źle mi z nią

Gość gość84
miesiąc, dwa, pół roku... no zależnie od stopnia wzajemnego poznania i zaufania sobie...ale dwa lata? I to w imię jakiś tam wydumanych zasad ? A może Ty nie lubisz seksu tak poprostu?

Gość gość
Ja dawałam swojemu na pierwszym spotkaniu i szanuje mnie bardziej niż niektórzy "porządni". Może ty jesteś aseksualna?

Gość porzadna dziewczyna
piszecie inne DAJA, jakbyscie czekali tylko na to az udostepni wam kobieta swoje krocze:( i tym samym potwierdzacie ze wam chodzi TYLKO o SEKS. Jesli facet nie bedzie czekal dluzej bo inna DA na 4 spotkaniu czy po miesiacu to zalezy mu wlasnie na tym seksie a nie na niej Skoro mezczyznie zalezaloby na danej kobiecie a nie tylko na zaliczeniu jej to poczeka miesiac rok czy dwa lata ... ale facetom nie zalezy na kobietach tylko za seksie bo chca je zaliczac im wiecej lasek facet zaliczy tym czuje sie bardziej samcem. W ciagu dwoch lat facet moze przeleciec wiele lasek, wiec jesli zalezy mu na tym, by jak najwiecej zaliczyc nie bedzie czekal bo zmarnuje czas, proste! Ja nie dopuszcze do tego by przer***** mnie i zostawil dla innej a potem nastepnej. Pojde do lozka TYLKO Z PORZADNYM mezczyzna, ktoremu zalezy na mnie a nie na szybkim seksie. A ci co nie chca czekac z pojsciem do lozka wola te puszczalskie dziwy, a nie porzadne kobiety. Jeszcze nie spotkalam w swoim zyciu faceta, ktory nie chcialby szybkiego seksu, bo zaden z nich nie byl porzadny.

Gość Helenka Zy
Phi! Ja dopiero po pół roku pokazuję twarz 😴

Gość gość
helenka Zy- to ty miedzy udami masz tez twaz

Gość Helenka Zy
Nie. Zwyczajnie zdejmuję później z głowy papierową torbę 😴

Gość Kinky Boeing 777
Ale petting jest ? Albo oralne pieszczoty ? Bo dwa lata to raczej nie..... :D

Gość Helenka Zy
Wyłącznie bezdotykowo 😴

Gość gość
helenka Zy a jak robisz loda i czy robisz tez niewidzialna

Gość Helenka Zy
Jestem w tym prawdziwą mistrzynią. Warunek jest jeden: facet musi mieć wyobraźnię.

Gość gość
chciałaś powiedzieć "nie pójde z byle kim do łóżka" bo twoje stwierdzenie zabrzmiało jakbyś chodziła tylko z najlepszymi "w stadzie" hehe no a ty przecież jeszcze jesteś dziewicą

Gość bredana
Mnie facec***are razy w tygodniu posuwaja ale jeszcze z zadnym nie poszlam do lozka bo mnie zwasze na rekach zanosza

Gość kto nie ma zasad ten koorfa
Autorko POPIERAM CIĘ :) Nie słuchaj kwiczenia i marudzenia roochaczy i uwodzicieli na tym topiku. To są WŁAŚNIE faceci, o których piszesz - tacy co zaliczają zamiast szukać porządnej kobiety do związku i rodziny. Do kolesia lub kretynki o nicku GOŚĆ 84 - Można droga (zapewne) męska szmatko UWIELBIAĆ SEX i MIEĆ ZASADY. Jedno nie wyklucza drugiego. Rozumiem, że żal Ci doopsko puszczalskie i pindola ściska wielce bo jest o 1 frajerkę do zaliczenia mniej na świecie :P muehehehehe W końcu dla was - facetów to jest NIEKORZYSTNE jeżeli wstrętna podła samica nie chce dawać a potem posłusznie wy.... ć żebyście mogli znaleźć kolejną frajerkę do zaliczenia. Niestety nie wszystkie Polki to durne szmaty :P

Gość bredana
ostatnio moj tesc bardzo zabiegal o mnie jak jego syn byl za granica ale tez z nim nie poszlam do lozka,bo mnie zaniosl i rozebral,a nogi to juz same sie rozsunely,a po ilu godzinach znow byly razem to zapomialam,bo sie tylko zachwycalam jaka pale w sobie bez bolu zmiescilam

Gość gość
Haha kup sobie sztucznego k****a,tylko nie oszczedzaj na nim zeby dk konca zycia ci wystarczyl haha

Gość gość
Po pierwsze co to znaczy "dają"? Bo w seksie chyba obie strony czerpią z niego przyjemność, prawda? A po drugie, też nie chciałbym być z taką dziewczyną, co może dwa lata obyć się bez seksu, nie czuje pożądania do swojego faceta. Potem pewnie głowa by ją zawsze bolała, a w łóżku kłoda. Też bym podziękował oziębłej rybie.

Gość gość
porzadna dziewczyna piszecie inne DAJA, jakbyscie czekali tylko na to az udostepni wam kobieta swoje krocze i tym samym potwierdzacie ze wam chodzi TYLKO o SEKS. Jesli facet nie bedzie czekal dluzej bo inna DA na 4 spotkaniu czy po miesiacu to zalezy mu wlasnie na tym seksie a nie na niej Skoro mezczyznie zalezaloby na danej kobiecie a nie tylko na zaliczeniu jej to poczeka miesiac rok czy dwa lata ... ale facetom nie zalezy na kobietach tylko za seksie bo chca je zaliczac im wiecej lasek facet zaliczy tym czuje sie bardziej samcem. W ciagu dwoch lat facet moze przeleciec wiele lasek, wiec jesli zalezy mu na tym, by jak najwiecej zaliczyc nie bedzie czekal bo zmarnuje czas, proste! Ja nie dopuszcze do tego by przer***** mnie i zostawil dla innej a potem nastepnej. Pojde do lozka TYLKO Z PORZADNYM mezczyzna, ktoremu zalezy na mnie a nie na szybkim seksie. A ci co nie chca czekac z pojsciem do lozka wola te puszczalskie dziwy, a nie porzadne kobiety. Jeszcze nie spotkalam w swoim zyciu faceta, ktory nie chcialby szybkiego seksu, bo zaden z nich nie byl porzadny. Nie znajdziesz takiego frajera... każdy by cię zostawił jak by nie czuł porządania z twojej strony, związek to miłość a do tego potrzebny jest seks... Faceci nie chcą wbrew pozorom zaliczać ile wlezie skąd taka myśl, my chcemy być po prostu szczęśliwi przy kobiecie a jak od początku kiepsko z seksem to szczęśliwi nie jesteśmy

Gość gość
porzadna dziewczyna piszecie inne DAJA, jakbyscie czekali tylko na to az udostepni wam kobieta swoje krocze i tym samym potwierdzacie ze wam chodzi TYLKO o SEKS. Jesli facet nie bedzie czekal dluzej bo inna DA na 4 spotkaniu czy po miesiacu to zalezy mu wlasnie na tym seksie a nie na niej Skoro mezczyznie zalezaloby na danej kobiecie a nie tylko na zaliczeniu jej to poczeka miesiac rok czy dwa lata ... ale facetom nie zalezy na kobietach tylko za seksie bo chca je zaliczac im wiecej lasek facet zaliczy tym czuje sie bardziej samcem. W ciagu dwoch lat facet moze przeleciec wiele lasek, wiec jesli zalezy mu na tym, by jak najwiecej zaliczyc nie bedzie czekal bo zmarnuje czas, proste! Ja nie dopuszcze do tego by przer***** mnie i zostawil dla innej a potem nastepnej. Pojde do lozka TYLKO Z PORZADNYM mezczyzna, ktoremu zalezy na mnie a nie na szybkim seksie. A ci co nie chca czekac z pojsciem do lozka wola te puszczalskie dziwy, a nie porzadne kobiety. Jeszcze nie spotkalam w swoim zyciu faceta, ktory nie chcialby szybkiego seksu, bo zaden z nich nie byl porzadny. Nie znajdziesz takiego frajera... każdy by cię zostawił jak by nie czuł porządania z twojej strony, związek to miłość a do tego potrzebny jest seks... Faceci nie chcą wbrew pozorom zaliczać ile wlezie skąd taka myśl, my chcemy być po prostu szczęśliwi przy kobiecie a jak od początku kiepsko z seksem to szczęśliwi nie jesteśmy

Gość gość
jak swiat-swiatem suki zawsze dawaly a psy braly !!!! jak by suka nog nie rozsunela to pies by nie lizal

Gość gość
Uważam, że to bardzo dobrze, że masz swoje zasady.Tak powinno być, że najpierw ludzie się poznają, a dopiero później dochodzić "do czegoś więcej", a nie od razu do wyra.Niestety, czasy się zmieniły, teraz najlepiej dać na pierwszym spotkaniu, bo inaczej zostanie się stara panną, przecież facet nie będzie czekał, do drugiego spotkania, bo znajdzie sobie inną.Nie słuchaj nikogo, to twoja sprawa, twoje życie.Najważniejsze jest to, żeby w życiu mieć jakieś zasady, a nie być konformistą.Tak trzymaj, a jestem pewna, że w końcu znajdzie się ktoś porządny.

Gość porzadna dziewczyna
poki co sie nie znalazl, wiec moze mezczyzni nie chca takich jak ja, wola puszczalskie, nie w glowie im stale zwiazki z jedna

Gość gość
No to sobie pożyjesz sama i niedoj****** nie polecam metody:)

Gość gość
Faktycznie to co tu panowie natworzyli powierdza teorię autorki że faceci to pustaki niezdolne do uczuć,którym zależy wyłącznie na przedmiotowym użyciu kobiety i to nie ma nic wspólnego z miłością. Gdyby facet kochał to bez problemu poczekałby te dwa lata.Jesli ktos nie umie,to znaczy że nie umie kochać-i jego popęd tylko nim włada nic więcej. Smutne to...

Gość gość
Bez przesady, jestem kobietą, i nie uważam że facet ma poczekać aż 2 lata. Poza tym, takie testowanie faceta również go ,,uprzedmiotawia,, Czy będzie wystarczająco solidny, to nie auto! Nic nie jest wieczne, nikt nie wie co pokaże czas. Co to za test, ile chłop wytrzyma z pełnymi worami??? Tylko niemcy mieli gorsze metody. Jak jest filing między ludzmi, to jest fajnie, a w tym namiętny sex. Jako kobieta nie rozumem takiego testowania faceta. albo jest uczucie, albo nie. A i uczucie może się kiedyś skończyć. Po prostu życie.

Gość porzadna dziewczyna
no jasne bo ty puszczasz sie z kim papadnie, a ja nie i wcale nikogo nie testuje, zakladam tylko normalny zwiazek pozbawiony seksu, nie wiesz ze jest wiele par, ktore chca by ich pierwszy raz byl po slubie i takie pary sa ze dwa trzy czy cztery lata - to tez jest dla ciebie chore? to tez jest testowania? uprzedmiotawia ja i jego? a dawanie d**y na kieliszek alkoholu jest normalne i nieuprzedmiotawia takiej szmaty?

Gość gość
Cóż w dzisiejszym świecie zachowania anormalne są normą,a normalne są uważane za chore...Wszystko zostało wypaczone,odwrócone do góry nogami.Dla ludzi czyms niewyobrażalnym jest związek ktory nieoparty na seksie,seks to bóg nieomal...I bez tego''boga''ani do proga.. Mało jest ludzi którzy mają zdrowe podejście,fajnie że Ty autorko jesteś jedną z tych nielicznych(ostatnich mohikaninów-chcialoby się powiedzieć:) -i że masz odwagę pośród stada które ma inne poglądy,nie dać sie zakrakać i powiedziałaś tu swoje zdanie-bardzo to popieram i podziwiam.