Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jezeli szukasz RTV ,AGD

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli szukasz sprz臋tu do swej kuchni lub dobrego tv do zapraszam do sklepu neonet.pl znajdziecie tam du偶y wyb贸r sprz臋tu AGD ,RTV i wiele innych potrzebnych w domu lub mieszkaniu.Ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie w przyzwoitej cenie z mo偶liwo艣ci膮 dowiezienia do domu .Zapraszam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojczulek
ja w艂a艣nie kupowa艂em u nich pralk臋, lod贸wk臋, kuchenk臋 gazow膮 i jestem zadowolony z fachowej obs艂ugi i du偶ego wyboru towaru w przyst臋pnych cenach. dla mnie porz膮dny sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 cz臋sto kupuj臋 w sklepach Neonet, bo bardzo lubi臋, gdy偶 maj膮 niskie ceny i du偶o dobrego towaru znanych firm. Mila i profesjonalna obs艂uga s艂u偶y pomoc膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ze co. oszusci. zatajaja informacje. wciskaja do kredytu co popadnie. ostani bralam pralke na raty za 1200zl. a co sie okazalo kredyt na kwote 1800z艂. wscisnal nam jakies ubezpieczenie i cos jeszcze. nigdy wiecej tam nie kupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy kto bierze na raty p艂aci ubezpieczenie i wiadomo, 偶e koszty zakupionego towaru wyjd膮 wy偶sze, ale to nie jest wina sklepu! Osobi艣cie kupuj臋 w Neonet co prawda za got贸wk臋 i szukam promocji, kt贸re s膮 tam cz臋sto i zawsze jestem zadowolona, gdy偶 maj膮 tam naprawd臋 niskie ceny na dobry sprz臋t.

Udost臋pnij ten post