Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet twierdzi

Polecane posty

Gość gość

że on się nie starzeje i nigdy nie umrze. Czy on jest na pewno zdrowy? Żeby uprzedzić pytania-on ma 45 lat.

Gość gość
tak, ale co to ma do rzeczy?

Gość gość
no widać twój facet lubi żyć złudzeniami, może daje mu to poczucie bezpieczeństwa :)

Gość gość
mój też boi się starości, a pogrzeby w rodzinie opuszcza bo go to nie interesuje.:)

Gość gość
pewnie boi się impotencji hahahaha

Gość gość
wiesz, ja przypuszczam, że impotencji może nie, ale tego, że przestanie się podobać, na pewno. w końcu 45 lat, to już nie to, co 25 lat, no nie?

Gość gość
Nienormalne jst to , ze ty w to wierzysz:))) Gosciu tak se gada od rzeczy:)

Gość gość
On nie gada tego tak sobie. On nie uznaje sprzeciwu w tym temacie.Nawet jak rozmawia z naszymi znajomymi, to twierdzi, że jest dalej młody. Jest mu nieprzyjemnie i miga się jak może jak go spytać o wiek. Ja tego nie rozumiem. Swojego wieku nigdy się nie wstydziłam, a on tak.Znajomi śmieją się z niego, a ja, kiedy widzę na imprezie jak bajeruje młodsze, to mam ochotę wypalić mu, że mógłby być jej ojcem.

Gość gość
ale sobie palanta znalazłaś... a ty ile masz lat? 30? a on bajeruje 18latki? hahaha pewnie jesteś za stara dla takiego pięknisia wiecznie młodego i nieśmiertelnego. Powinnaś poszuka kogoś na poziomie a nie takie bele co. 40 lat a psychika 13 latka...

Gość gość
no niestety 40 lat u faceta, to już z górki, a ten twój ma 45, to już stare próchno. niech mu się zdaje, że jeszcze uda mu się coś poderwać. mój ma 30, ale od niego naprawdę nie można oczu oderwać bo jest inteligentny.

Gość gość
Mam 28 lat, nie uważam się za debilkę> ukończyłam studia z wyróżnieniem, mam dobrą pracę, swój dom, samochód. Jego pokochałam parę lat temu. Od 3 lat mieszkamy razem, u mnie. Coraz bardziej jestem przekonana tym, żeby z nim zerwać. Na szczęście małżeństwem nie jesteśmy.

Gość gość
Oj to ty wyżej srasz jak tyłek masz... co ty nie jesteś, czego nie masz, tylko napisz skąd to wszystko masz, bo pewnie mieszkanko po rodzicach, pracę też ktoś ci załatwił, no ale wywyższasz się jak ta samochwała, ogarnij się przemądrzała dziewucho... poza tym taka super wspaniała 28latka a tylko stary pryk 45letni na ciebie poleciał? Widocznie dla 30latka jesteś za stara i brzydka i tylko na starego dziadka cię stać... no ale dalej zyj w ułudzie jaka to jesteś super. hehe 2 kierunki studiów a nawet pisać się po polsku nie nauczyła. Teraz każdy debil ma studia, więc nie jesteś naprawdę nikim wyjątkowym.