Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liść nie jest zielony

Praca za min krajowe

Polecane posty

żyć nie umierać normalnie, kolejna praca za pół darmo. W swoim życiu miałem ich ponad 15 i jeszcze ani razu nie przekroczyłem kwoty 1400zł w etacie.- parodia życia w tym syfiastym kraju,. Nie masz znajomości = nie masz dobrej pracy. podstawówka, liceum, studia - na h*j mi to było?? :(

Gość Zdzislawa na rencie
masz szczęście, że zarabiasz 1400zł, ja dostaję 400zł miesięcznie z opieki plus bony żywnościowe, moje koleżanki mają jeszcze gorzej

No to mnie pocieszyłeś, na szczęście moja praca jest bardzo lekka i nie muszę nic nosić. Jednego sobie nie mogę wybaczyć - po co tyle się uczyłem w szkole, mogłem w tym czasie imprezować ile się da. Ale czasu się nie cofnie.

Gość gość
ale ty nic nie robisz na tej rencie i dostajesz kase za darmo, człowiek tu pisze ze za prace na etacie dostaje 1400, czyli za z********anie przez cały miesiąc

Gość gość
Niestety ,za min krajową pracuje pół Polski .Żal . Studia,- tylko kilka kierunków jeszcze warto studiować ale często jednak ludzie wybierają np geoggrafię czy historię a potem dziwią sie ze pracy nie mogą dostać ...

Gość lisc nie jest zielony
Jakoś przeżyje za te pieniądze, trochę mnie martwi emerytura bo przy takich składkach to co najwyżej woda i chleb. ciekawe czasy nastały że za zapracowane pieniądze nie da się przeżyć

Gość gość
jak chcesz lepiej zarabiac to moge zapropoznowac prace za 3800!!! ale musisz miec wlasna działalnosc