Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala22222222222224

wczesna ciaza

Polecane posty

Gość lala22222222222224

wlasnie sie dowiedzialam o ciazy jestem w 6 tygodniu od wczoraj zauwazylam takie nitki krwi przy podcieraniu rozowe plus mam okropne parcie na podbrzusze ciagle to czuje przechodzi troche jak sie poloze ale nie moge lezec caly czas bo pracuje dzis wzielam wolny dzien ale jutro musze isc ale jak chodze to mam to parcie jest okropne do lekarza ide w sobote to jeszcze troche czasu wczesniej nie moge bo mieszkam w irlandii a tu lekarz ginekolog wogule nie bada wiec ide do polskiego w sobote. strasznie sie martwie czy sa to objawy poronienia?????????

Gość gość
Według mnie nie. Organizm przestawia się na macierzyństwo, ciąża to dla niego ciężka praca i te wszystkie zmiany hormonalne powodują że do 10 tygodnia ciąży zdarzają się czasem małe plamienia ale wiadomo że lekarz musi to zobaczyć. Parcie na podbrzusze jest normą, macica uciska na pęcherz . Musisz więcej pić i nie wstrzymywać moczu .

Gość gość
ja miałam tak przed poronieniem,identyczne odjawy a nie przestawianie się na macierzyństwo

Gość gość
nie martw się , musisz tylko iść do doktora , nie ma się na razie niczym zrażać , organizmy są przeróżne i wcale nie musi to być poronienie , po prostu staraj się myśleć pozytywnie i módl się żeby to nie było poronienie ! :) 3maj się , dbaj o siebie !

Gość gość
a nie lepiej iść szybciej do lekarza ze względu na parcie i krew ? myśli pozytywne dziecka nie uratują

Gość gość
jak dla mnie zaczynające się poronienie,niedobory progesteronu