Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ice Pop

Nietypowy problem. Dziewczyna nalega, ja mam opory...

Polecane posty

Gość Ice Pop

Nalega od pewnego czasu, żeby mi zrobić rimming, mówi że bardzo by chciała spróbować, że bardzo ją to kręci. Ja mam opory, bo np. sam bym jej nie chciał wylizać o***tu, brzydziłoby mnie to. I czuł bym się trochę niekomfortowo, gdyby ona mnie tam lizała, zupełnie nie mam na to ochoty. Poza tym co potem, mam ją całować w usta, po tym jak mi lizała du/pę? Jak jej odmówić, żeby jej nie urazić? Czy powinienem zacisnąć zęby i dać się wyrimmować?

Gość gość
Alez ludzie maja teraz problemy... Dac sie wyrimmowac czy sie nie dac?Oto jest pytanie...

Gość gość
ja bym zacisnął zęby na twoim miejscu i dał się wyrimmować :) spodoba ci się, zobaczysz

Gość gość
To jakisz fetysz ..

Gość gość
Ja pierdole, gimbaza nauczyła się nowego słowa - rimming i teraz co 3 temat o tym ;/

Gość Ice Pop
komentarze w stylu 'to jakiś fetysz' mi nie pomogą..

Gość gość
możesz np. nie umyć się tam dokładnie i wystarczy, że dziewczyna zbliży twarz do o***tu, już się jej odechce

jeśli nie masz na to ochoty, to jej o tym otwarcie powiedz, to tak samo jak z sexem oralnym, jedna dziewczyna nie ma oporów a druga ma odruch wymiotny myśląc o tym. Nie każdy musi mieć chęć na nowości erotyczne.... porozmawiaj-rozmowa dużo daje, lub zmień dziewczynę na inny model;)

Gość gość
jestes zaglupi na to

Gość gość
nie wiem co to za moda ostatnio na lizanie d**y, juz ludzi wali na łeb na maksa, OHYDA !!!

Gość PRZYPADKIEM
POPIERAM 13:28

Gość gosccc111111
ja jestem w szoku jak czytam o lizaniu pupy, no co w tym może być przyjemnego? i tak samo seks analny. ludziom już odwala, sami nie wiedzą czego się czepić

Gość gość
seks analny jest spoko jak dziewczyna zrobi sobie lewatywę, rimming też jest bardzo podniecający - moja panna najpierw robi mi lodzika, a potem schodzi niżej

Gość gość
nawet mamy taką zabawę razem ze swoją dziewczyną. gdy panna liże mi tyłek to po jego smaku stara się odgadnąć co jadłem tego dnia

Gość gość
up

Gość Iluzjana
podnoszę

Gość gość
Ssanie pupsztala to zacna czynność a jeśli panna ci to oferuje to żeś głuptas y fujara że się opierasz...nie bój się...dzieci z tego nie bedzie......