Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_gadanka

dłużej nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość
Tytul tematu przypomnial mi dzisiejszy poranek... Moja Pani na sekundy przed orgazmem mi powiedziala cos takiego cala czerwona, trzesacym sie glosem :) piekne wspomnienie :D

Gość anka_gadanka
10 lat temu też miałam 42. 10 lat temu pływałam i biegałam i robię to do tej pory. Chodzę w wysokich szpilkach i przy moim wzroście wyglądam lepiej niż Marlin Monroe w swoich najlepszych latach. Nie mam cellulitu ani rozstępów, bo nie mam dzieci, mam za to kasę na spa i kosmetyczki, bo prowadzę od lat własną firmę. Do tych niewolników rozmiaru 36-38 - mało wiecie o kobietach....

Gość gość
Długo Ance zajmuje odpowiedź, pewnie łapie powietrze :)

Gość anka_gadanka
i mało wiecie o rozmiarach....ale jak mniemam te komenty to raczej od zazdrosnych panienek, które są wiecznie w****ione, bo ciągle głodne chodzą....

Gość gość
Anka czym Ty się przejmujesz ! Pisz ze mną, a reszta niech się ślini jak im coś nie pasi.

Gość gość
Mam ochotę poświntuszyć z Tobą i tyle. Może kiedyś się zobaczymy,ale teraz powinniśmy sobie ulżyć w naszym napięciu :) Czy tak ?

Gość gość
Nie trzeba być głodnym, aby być szczupłym... wystarczy odpowiednio się odżywiać i uprawiać sport.

Gość trzeci oddech
Taa k***a jasne, prawdziwa kobieta zaczyna się od 70 kilograma :-o. Zapomniałaś napisać że sukienki zamawiasz u Zienia :-0

Gość anka_gadanka
I tak to własnie miłe rozpoczęcie dyskusji o bzykaniu zeszło na dyskusję o wadze, która akurat nie jest moją bolączką. Umówmy się, że jak zacznę się przejmować bardziej wagą niż brakiem sexu i orgazmów, to znajdziecie mój wpis na forum o dietach a teraz trzymać się tematu albo spadać:)

Gość anka_gadanka
gość Anka czym Ty się przejmujesz ! Pisz ze mną, a reszta niech się ślini jak im coś nie pasi. Pisałabym z Tobą ale tylu tu "gości", że ciężko wpis złapać;)

Gość gość
anka_gadanka podaj maila

Gość trzeci oddech
OK to pogadajmy o twoim nieudanym życiu seksualnym. Dlaczego nie potrafisz zachęcić faceta do seksu?

Gość gość
Anka nie wkurzaj się na tępaków ich nie zabraknie. Coraz bardziej myślę, że chcesz udowadniać swoją wartość, a ja wiem ile jej mas i co chcesz :) chyba to jest ważne co zaczęłaś :)

Gość gość
No chyba poznajesz co ja piszę :) Czy masz problemy ?

Gość trzeci oddech
No tak gości gadanka nie musi udowadniać swojej wartości. Wygląda lepiej niż Merlin Monroł w latach blasku ale nawet były jest zbyt zajęty żeby ją dmuchnąć :-o. Zaiste musi być z******ta w łóżku :-o

Gość gość
I tak oto rozmowa nieuchronnie zamienia się we wzajemne obrzucanie się fekaliami;) Vivat nowa Kafeteria:classic_cool:

Gość trzeci oddech
Jestem apostołem prawdy gdyż fakty mówią same za siebie. Jeśli laska jest niezła to nawet nie zajrzy na jakieś forum tylko zatrzepocze rzęsą na ulicy i za chwilę jest bzykana :-o

Gość gość
a ja mam 30 lat , od 9 lat mezatka, maz wydaje sie byc wulkanem sexu, ale niezbyt, zachowawczy, ciagle to samo ,najlpeiej na lezaco, ja sie prosukuje przy lodzie bo to uwielbiam, potrafie lizac mu i ssac przez pol godziny, a on mnie nawet w okolice ud ne pocaluje, pierwszy konczy , a o mnie nie mysli, zero gry wstepnej, nie caluje, pobawi sie piersiami i od razu wpycha palce, i nnnieraz narzeka,ze sucha, a le jak mam byc mokra ? jak mnie nie podnieci porzadnie, nie nakreci, a ja tak chcialabym ostro, mocno, dlugo, marny moj los,

Gość trzeci oddech
Na klawiaturze pomiędzy przecinkiem a ukośnikiem jest kropka. Możesz go używać bez strachu do dzielenia zdań, dzięki temu staną się zrozumiałe :-o

Gość gość
Tu nie ma czasu na jakieś piękne pisownie :) tu się pisze palancie o konkretach :)

Gość trzeci oddech
Raczej bełkocze o konkretach z tego co widzę. Jeśli ktoś nie umie sklecić zdania to w łóżku pewnie jest wulkanem wyobraźni :-o.

Gość gość
Po 'sklecic zdania' powinienes przecinek postawic, pajacu.

Gość trzeci oddech
Nie ma takiego wyrazu: postawic :-o

Gość anka_gadanka
Podałabym maila ale zaraz dostane milion obelg od tych patałachów mających się za guru kafeterii.... I racja, to już nie jest kafe, które było kiedyś.....

Gość gość
Polecam slownik jezyka polskiego, powinienes znalezc, na literke s.

Gość trzeci oddech
A jakie to na kafe było kiedyś? Mężatki w rozmiarze 44 szukały ******** na boku ku zachwytowi gawiedzi a laseczki w rozmiarze 34 wstydziły się przyznać że istnieją? :-o Jaka szkoda że tu mnie wtedy nie było :-o

Gość trzeci oddech
Polecam ci gościu myślenie, tego nie zastąpi żaden słownik :-o

Gość anka_gadanka
Tym oto optymistycznym akcentem, życzę miłego dnia miłego gościowi, który lubi minetki, a pozostałym niedorosłym bezmózgowcom, którzy się tu odzywali życzę wszystkiego, czego sobie nie życzę.... PS Pani mężatce co jej mąż ma w d***e od lat ją i jej potrzeby życzę znalezienia dobrego kochanka, który ją porządnie przerżnie - tak jak ONA lubi:)

Gość gość
Trzeci oddechu, rady zacznij dawac jak sam bedziesz mial jakakolwiek wiedze. Jestes smieszny, a zarazem zalosny.

Gość gość
Zastopujcie,k******,dwa oddechy,szklanka wody...kłótniami wydłużacie sobie prącia:P?