Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_gadanka

dłużej nie wytrzymam

Polecane posty

Gość trzeci oddech
Wyobraź sobie gościu że wiedzę mam i to nie z książek z gimnazjum. Bzykałem nie raz i nie dwa mężatki. Wszystkie były och ach niedopieszczone i niedocenione od lat, a w domu jedno dziecko 3 lata, drugie rok. I niby skąd te dzieci, z kapusty w supermarkecie wyskoczyły i do wózka sklepowego się kajdankami przykuły, trzeba było do domu zabrać? :-o

Gość gość
Do autorki... Bzdura...Bez kasy na spa i kosmetyczkę, z dwojgiem świetnych nastolatków "na koncie" i pracą w budżetówce można mieć rozmiar 36/38...nie z powodu niedożywienia, żeby nie było...

Gość trzeci oddech
I jeszcze można mieć dobry seks z własnym mężem...

Gość trzeci oddech
Co za desperacja... :-o

Gość gość
Można..., jeśli nie jest były...I stragan z byle czym np ;-) Trzeci oddechu, wyspałeś się? Pozdrawiam :-)

Gość trzeci oddech
A wyglądam na wyspanego??? :-o

Gość gość
a skąd jesteś autorko ?

Gość trzeci oddech
Co za różnica skąd jest? Przecież napisała że daje z dostawą do domu :-o

Gość gość
W sieci 42 a w realu 44+ potem się dziwi. Do Afryki z tym rozmiarem tam jest pełno amatorów sadełka.

Gość anka_gadanka_autorka
Ładny podszyw,aż dziw bierze, że to forum jeszcze istnieje. Jestem z Wrocka. W sumie niepotrzebnie znowu tu wlazłam, skoro już się pożegnałam. Więc żegnam po raz kolejny - tego złodzieja nicków też żegnam czułym S********J.

Ja też już spadam, ale żeby żadna "męda" się nie podszyła zarejestrowałem swój unikalny i wyjątkowy nik. Możecie wreszcie odetchnąć i się poumawiać :-o

Prawdziwy seks powinien przebiegać w układzie jedna kobieta – kilku partnerów. Nie ma tutaj określonej z góry liczby tych partnerów. Wszystko, bowiem zależy, od potrzeby kobiety i umiejętności i jej oceny. Optymalny układ to siedmiu mężczyzn i jedna kobieta. Dlaczego tak a nie inaczej?

Gość m_r
Autorko... Jeśli nie kochasz swojego partnera to nic nie stoi na przeszkodzie by się z nim rozstać i spełnić swoje seksualne potrzeby z kimś innym ale jeżeli kochasz to nie zazdroszczę dylematu. Podstawowe pytanie jakie na jakie musisz sobie odpowiedzieć jak to śpiewał Marek Grechuta...."Czy to jest miłość czy to jest kochanie":)

Gość gość
anka_gadanka kocham Cię Kobieto Dawno nie czytałem lepszych wpisów na tym forume opentanym przez ... w tym miejscu miałem zamiar bluzgać ale powstrzymałem się, gdyż to forume odwiedzają małoletni i ... w tym miejscu miałem umoralniać ale p*****le to, jak byłem dzieciakiem to ... w tym ... pozdrawiam gorąco Panią która tu już nie zaglądnie the winner is"anka_gadanka"

Gość karloss
Anka....zamknij te drzwi zaraz po moim wejściu...bukiet róż który Ci wręczyłem rzuć na podłogę.....wskakujesz na mnie, oplatasz mnie w pasie udami, całujemy się....zanoszę Cię na biurko, siadasz na nim, rozpinam Ci koszulę, pieszcze piersi przez stanik....rozpinam go, ssam Ci sutki, liżę je, przygryzam delikatnie, a dłoń wsuwam pod Twoją spódniczkę...masz pończochy...nie założyłaś dziś majteczek....??? jest taka wilgotna i gorąca....masuję ją! dotykam.....zniżam się, całuję brzuch, aż docieram do niej! muskam ją koniuszkiem języka, od góry do dołu......