Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mogę znaleźć chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Mam 157 cm wzrostu.Ważę 50 kg .Oliwkowa karnacja,brązowe włosy i także duże brązowe oczy.Nie tapetuję się nie wiadomo jak ;)Noszę makijaż adekwatny do swojego wieku(mam 22 lata).Fryzury noszę odpowiednie do kształtu twarzy .Ciuszki noszę różne ,a szczególnie wygodne.Biust C .jestem miła ,rozrywkowa ,służę pomocą PS.nie odbierajcie tego jako przechwalanie .Tu tylko opisuje siebie

Gość gość
No nie wiem, a ktoś kiedykolwiek oferował CI randkę?

Gość blondass86
gdyż nieświadomie oceniasz ludzi na randkach, przez pryzmat własnej "idealności". mimo, że piszesz, ze się nie przechwalasz, to tak na prawdę masz bardzo wysokie mniemanie o sobie. poza tym, na bank już dałaś kosza z 10 facetom, bo zawsze coś było nie tak.

Gość gość
opisu jestes fajna. Ale dla mnie za mloda chyba, mam 30 lat:/

Gość gość
Miałam 3 chłopaków ,ale każdemu zależało tylko na sexie i niczym innym .

Gość gość
Miałam 3 chłopaków ,ale każdemu zależało tylko na sexie i niczym innym .

Gość zółw1993
Bo szukasz nie właściwie.Pewnie chodzisz na imprezy tam nikogo ciekawego nie znajdziesz.Nie szukaj intelektualisty.Szukaj kogoś kto mówi nie za dużo nie za mało. Tak żeby cię słuchał ale żeby cię nie przekrzyczał.I zmniejsz wymagania pewnie wysoki brunet to twój ideał a ja mówie ideałów nie ma przynajmniej z wyglądu.I zrób coś żeby się tobą zainteresowali porządni mężczyzni .Powinnaś mieć swój czas dla siebie powinnaś mieć chociąż troche zainteresowań a jak ten nie podejdzie to co szkodzi spróbować samej podejść i spytać się co go interesuje.Przecież mineły już czasy prehistoryczne gdy to facet zdobywał kobietę .Kobiety które są nachalne zawsze mają faceta który jest pożądny.

Gość gość
jesteś rozrywkowa jak piszesz, czyli do *****ia to i masz facetów tylko do *****ia ty solaro

Gość gość
.jestem miła ,rozrywkowa ,służę pomocą - brzmi jakbys co weekend szla na impreze ze swoimi psiapsiolkami i lizala sie z kazdym gosciem na imprezie. jesli chcesz fajnego faceta, musisz cos soba reprezentowac, nie znam cie, oceniam cie po tonie twojej wypowiedzi. czytasz ksiazki? grasz w cos? na czyms? pasjonujesz sie czymkolwiek? w to uderz, idz na kurs hiszpanskiego, albo zapisz sie do kolka zainteresowan na uczelni. ja mojego znalazlam w internecie(nie na czacie ;P oboje uwielbiamy jedna gre) i niedlugo ze soba zamieszkamy :) Tobie zycze tego samego