Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bredana

chyba troche za daleko

Polecane posty

Gość bredana

zaszlam i na duzo kuzynowi mojego chlopaka naobiecywalam i teraz nie wiem co zrobic:::Moj chlopak pracuje w UK a jego kuzyn lata kolo mnie jak tylko moze, mowi ze nie umie zyc bezemnie, spotykam sie z nim czesto wyjezdzamy poza miasto,oprocz buziakow i pieszczot, to nic jeszcze nie bylo,nawet mu jeszcze nie pozwolilam mojej szparki pomasowac,ale on mi dal do reki swojego penisa i troche mu masowalam ale szybko przestalam bo mi sie w rece nie zmiescil,chcial zebym do buzi wziela ale sie sprzeciwilam. juz trzeci raz zapraszamnie do siebie na kawe,ale odmawiam chodz od tego czasu co jego penisa w rece mialam to mocno sie napalilam i mysle te lody miedzy nami przelomac i oddac sie mu cala tylko sie zabezpieczyc, nie wiem czy bym to dobrze zrobila

Gość gość
Jeśli kochasz swojego chlopaka i planujesz z nim spedzic reszte zycia nie warto isc do łóżka z jakims kolesiem tylko dlatego ze dał c***enisa do pomacania a tak na moj rozum to on tylko chce cie przeleciec

Gość gość
Lody przełamać...lodem ! Dobre:-)

Gość bredana
Tak szczerze mowiac to zadnego z nich nie jestem pewna,ostatni mi wszystko obiecywal i dwa lata z nim bylam, i tez nic nie wyszlo,ale wibratora nie urzywalam.A teraz z wibratorem spie ale to nie jest to co penis, A jak raz na pol roku chopak przyjedzie na pare dni to mni pare razy przeczepie,ale to za malo zeby na nastepne pol roku wystarczylo,a ten co tak za mna lata to by byl na kazde zawolanie,a jak by mi sie znudzil to krzyzyk na droge,a tez nie jestem pewna czy on w UK jakie nie posuwa i z nia uklada plany

Gość gość
jak sie nastepnym razem spotkasz z nim zrob mu pozadnie loda nawet z polykiem i idz na calosc jak ma czym cie zadowolic to nie odposzczaj tylko niech ci szparke gleboko na calego masuje

Gość gość
O ludzie skąd się takie pustaki biorą co się nawet składnie i bez błędów wypowiedzieć nie potrafią. Zwykły k*******n. Mam nadzieję że syfa złapiesz. Bo najpierw to się kończy jeden związek a potem zabiera za drugi. Ja bym ciebie kijem nie tknął.

Gość bredana
GOSCIU---mnie moze i pieciu na raz posuwac a tobie to nic do tego ty jedz na recznym i to w kiblu zeby nikt nie widzial

Gość gość
Bredana ty pusta szmato i worze na spermę nie jesteś warta nawet grosza . Przynosisz wstyd kobietom tępa dzido