Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski facet nie ma szans na udane życie towarzysko erotyczne i fajne przygody

Polecane posty

Gość gość

Niestety, ja jako kurd**el plci męskiej nie mam szans na zycie wyzwolonego mlodego Europejczyka, po prostu laski widzac mnie nie mają mokro w majtkach :( na malolaty jestem juz za stary, zresztą one tez maja bardzo wysokie wymagania, nawet gdy sie wystroje to nic to nie pomoze, po prostu bede wystrojonym malo meskim niziołkiem. Absolutne minimum to 178-180 a najlepszy wzrost dla faceta XXI wieku to 185-195, ja mam zaledwie 166cm ZENADA

Gość gość
Nie przesadzaj 166 to nie jest tak źle

Gość gość
łehehe, kurduplowaty hobbit :)

Gość gość
gość - chłopcy z 5-6 klasy podstawówki są wyzsi ode mnie a ty mowisz, zebym nie przesadzal :( gdybym mial kase to bym zrobil wydluzanie kosci nog ale mnie nie stac :(

Gość gość
Ciekawe ziomuś, u mnie w technikum 3 najmniejsze kurduple miały wcześniej kobiety niż ja mając 186! oni twojego wzrostu a ten jeden nawet mniej a jego dziewczyna była bardzo ładna!

Gość gość
Bywa gorzej.

Gość gość
wzrost to nie problem, jak facet ma fajna twarz, dobrze się ubiera i ogl cos sobą prezentuje:) gorzej jak z twarza kiepsko..

Gość gość
jacek braciak ma 163cm zwiazany jest z partnerka maja hirsch majaca 180cm, wiec mozna

Gość gość
jestem kobieta mam 178 i lubie swoj wzrost chociaz inne kobiety wyzywaja mnie od zyraf itp, od mezczyzny jeszcze nie slyszalam nic na minus

Gość gość
kazdy facet ma szanse na kobiete chyba ze ma wymagania wieksze niz wlasne mozliwosci oraz jesli jest nieudacznikiem zyciowym

Gość blondass86
ja mam 180 teraz 182 i potwierdzam, że mieszczę się w tym minimum. a chciałbym mieć tak 185 do 188, to wtedy by mnie moja była nie zostawiała, co miałą 176cm

Gość antkaa1
twarz wazniejsza. na wzrost wgl nie patrze. Wazne zeby nie byl nizszy ode mnie. 2 cm czy 30 cm wyzszy, dla mnie zadna roznica/.